Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Lærer til Tikøb Skole

Ansøgningsfrist 16. august 2020, kl. 23:59

Er du vores nye engelsk- og tysklærer på mellemtrinet? Er du en tydelig og relationskompetent lærer, der har en inkluderende, anerkendende og nysgerrig tilgang til læring og kan indgå i teamsamarbejde? Er du optaget af at udvikle sprogundervisningen og omfavne digital teknologi i undervisningen? Så er vi på udkig efter dig til stillingen som lærer på Tikøb skole.


Om dig
Du er en ambitiøs lærer, der motiveres af at arbejde sammen med andre fagligt dygtige og engagerede kolleger. Lige som os, værdsætter du variation i opgaverne og en kort vej fra tanke til handling på en lille skole. Du har stærke pædagogiske- og klasseledelseskompetencer, er inkluderende, anerkendende og nysgerrig i din tilgang til læring. Også når det kommer til at anvende digital teknologi. Det er en stor fordel, hvis du primært har engelsk og tysk som linjefag, og det vil være ønskeligt hvis du også har dansk og hjemkundskab.

Om os
Tikøb Dagtilbud og Skole er en integreret institution med fælles ledelse for skole og dagtilbud i Tikøb. På skolen er vi 150 elever fra 0. - 6. klasse, 10 lærere og 6 skolepædagoger. Vi har en fælles vision om læring i bevægelse. Det er vores ambition at bringe børn så langt som muligt med et fagligt kompetent og engageret personale. I hverdagen arbejder vi med tydelighed, relationer, nysgerrighed og glæde, som vores fire bærende værdier.

Vi arbejder målrettet med elevernes innovative kompetencer og har et højt ambitionsniveau med fokus på faglighed, trivsel og bevægelse. I hverdagen arbejder vi i team med et tæt og ligeværdigt samarbejde mellem to hovedlærere og en pædagog pr. klasse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en arbejdsplads hvor lærere:
- Har en høj faglighed og er udviklingsorienterede
- Motiverer eleverne til en nysgerrig og innovativ tilgang til undervisningen.
- Arbejder tværfagligt og samarbejder i kerneteams.
- Har stærke kompetencer i klasseledelse.
- Har humor, glæde og lavt sygefravær
- Møder nysgerrige børn med lyst til læring, og forældre der er aktive og engagerede.
- Har viden og kompetencer indenfor IT og anvender relevante digitale platforme aktivt.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse med DLF. Er du interesseret i at høre mere, så er du velkommen til at kontakte matrikel leder Atija Brackovic på tlf.nr. 25 31 11 79 eller skolens afdelingsleder Peter Gottschalck på tlf.nr 41 86 82 44. Vi kan træffes i uge 28, 32 og 33.

ANSØGNINGSFRIST: 16.08.2020.
Ansættelsessamtaler finder sted i uge 34 og 35.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning online.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk