Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Genopslag - Skolen ved Gurrevej søger lærer

Ansøgningsfrist 14. august 2020, kl. 23:59

Skolen ved Gurrevej søger dansklærer til 5. årgang samt timer i det faglige arbejde med vores elever med særlige behov.

Vil du være vores nye kollega?

Er du vild med klasseledelse og er du en tydelig og relationskompetent lærer, der har lyst til samarbejde i teams med både lærere og pædagoger?

Skolen ved Gurrevej er en folkeskole for elever fra 0.-5. klasse med 3 - 5 stamklasser pr. årgang. Vi har en stor og dejlig SFO – som er en del af skolen, og som vi arbejder tæt sammen med. Skolen har mange stærke traditioner og fælles faglige forløb. Vi arbejder med innovative forløb, og har et særligt fokus i forhold til bevægelse og leg kaldet Levende Legekultur

Vi arbejder ud fra nøgleordene tydelighed, tryghed og tillid. Det gælder både i vores tilgang til eleverne og forældrene, men også i vores forventninger til hinanden. Vi sætter lighedstegn mellem en god skole og en god arbejdsplads, hvor alle vores medarbejdere trives.

Vi tilbyder dig lyse og åbne undervisningsmiljøer, hvor vores mange fællesarealer kan bruges til holddeling og gruppearbejde. Vi arbejder på at blive rigtig gode til en varieret og fleksibel læring, der stimulerer børnenes faglighed og trivsel. Vi lægger vægt på bevægelse i undervisningen, som ikke kun fremmer motorikken, men i høj grad også indlæringen.

Stillingen er en fuldtidsstilling, der indeholder dansk og klasselærer i en 5.klasse. Derudover er der en del timer i vores ressourcecenter, som er skolens tilbud til elever med særlige behov. Du bliver en del af et team bestående af inklusionsvejleder samt LKT – pædagoger. Din opgave bliver – i samarbejde med lærere og pædagoger, at tilrettelægge og udføre undervisning for et varierende antal børn i alderen mellem 1. - 5.kl. Arbejdet vil foregå ud fra handleplaner med udgangspunkt i både den enkelte elev og klassens behov. Du skal derfor være parat til at arbejdet varierer med både enkelte elever, mindre grupper af elever og klasser.

Vi forventer, at du
  • Er vild med børn
  • Har en stærk og tydelig faglighed.
  • At du skaber tillid og tryghed samt er en tydelig klasseleder.
  • Har øje for alle børns muligheder og potentialer.
  • Kan og vil samarbejde med vores store og mangfoldige forældregruppe.

Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside.

Er det dig, vi leder efter?
Hvis ja, så send din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest fredag den 14. august 2020.

Vi afholder løbende samtaler og stillingerne er med ansættelse 1. oktober 2020, eller efter aftale.

Løn efter gældende overenskomst.

Kom meget gerne og besøg os eller har du spørgsmål, kan du ringe til daglig pædagogiske leder Anders Pilgaard 25 31 19 27 eller afdelingsleder Bo Lindegaard 25 31 19 21. (Vi har dog ferie i uge 28 - 31).

 

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk