Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Er du en haj til dokumentation?

Ansøgningsfrist 16. august 2020, kl. 23:59

Vil du være med til at sikre kvaliteten og dokumentationen i forhold til den enkelte borger? Ser du udvikling og udfordring i at være med til at præge fremtidens ældrepleje? Så er du måske vores kommende kollega

Vi har brug for en sygeplejerske, som brænder for at arbejde med kvalitet og patientsikkerhed. Du skal have overblik, arbejde forebyggende og tidligt kunne identificere, planlægge og udføre sygeplejen i et ofte meget uforudsigeligt og komplekst forløb.

Du skal som sygeplejerske være skarp på den sygeplejefaglige paratviden og kunne varetage terminale og palliative forløb.

Vi søger snarest en sygeplejerske til at varetage ansvaret for beboerne sammen med resten af det tværfaglige team på Montebello. Derfor er vi også meget åbne for at drøfte dine ønsker til timetal og vagtfordeling med dig, så fortæl os i din ansøgning, hvornår på dagen og hvor ofte du er bedst til at bringe dine kompetencer i spil.

Om stillingen
Vi har brug for endnu en sygeplejerske, idet beboerne på plejehjemmet får stadig mere komplekse sygdomstilstande. Den sygeplejefaglige indsats varetages i dag af vores to sygeplejersker og vores social- og sundhedsassistenter. For et år siden indgik vi desuden kontrakt med et lægehus i Helsingør om samarbejde og videndeling omkring beboerne. En ordning som alle, både beboere og personale - er glade for, idet den har ført til færre indlæggelser og sikrere arbejdsgange.

På Montebello arbejder vi aktivt med triagering, ”I sikre hænder” på tryksår og medicin, og flere andre kvalitetsforbedrende tiltag.

Du får en arbejdsplads, hvor
 • Vi prioriterer en grundig og individuel introduktion
 • Vi er optagede af at udvikle vores sundhedsfaglige kompetencer, så vi er i stand til at løse stadig flere komplekse faglige udfordringer
 • Kerneopgaven er omdrejningspunktet for alle udviklingstiltag
 • Vi har fokus på at skabe et positivt og udviklende læringsmiljø
 • Der er et stort engagement i forhold til elever og studerende

Vi søger dig som
 • Gerne vil være med til at højne kvaliteten på ældreområdet
 • Er struktureret og sætter barren højt i dokumentationsarbejdet
 • Har fokus på nytænkning og blik for, hvordan du kan løfte og motivere dine kolleger
 • Bidrager konstruktivt til den fælles løsning af de kliniske sygeplejeopgaver
 • Er klinisk kompetent inden for almen og kompleks sygepleje
 • Har fokus på den gode kommunikation og samarbejde med pårørende
 • Er en god holdspiller og bidrager til ”sammen er vi bedst” i dit team

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med DSR.

Ansøgning
Vi henviser til, at du søger stillingen via knappen Søg jobbet, som du finder herunder. Ansøgningsfristen er d. 16. august 2020 og samtaler er planlagt til den 20. og 21. august 2020.
 
 • Vær opmærksom på at Montebello plejehjem har røgfri arbejdstid, og at du ved en eventuel ansættelsessamtale skal fremvise straffeattest.
 • Besøg os her: www.montebello.helsingor.dk

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afsnitsleder Jette Laurentiussen 25 31 14 43 i perioden fra d. 6. juli frem til d. 24. juli.
I perioden fra d. 27. juli til d. 14. august kan du kontakte afsnitsleder Sille Lund på tlf. 25 31 14 46.

Hvis du har lyst, er du velkommen til at komme forbi for, at se stedet og eventuelt tale med et par af dine kommende kollegaer.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk