Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

2 socialrådgivere til vores visitations- og spædbarnsteam

Ansøgningsfrist 19. august 2020, kl. 23:59

2 socialrådgivere til vores visitations- og spædbarnsteam

Familieområdet Helsingør Kommune søger 2 socialrådgivere til vores visitations- og spædbarnsteam

Visitations- og spædbarnsteamet varetager alle nye henvendelser og underretninger, og indsatsen for sårbare gravide og spædbørn i alderen 0-2 år. Kerneopgaverne er vagt og bagvagt med akutte samtaler, 24 timers vurderinger, partshøringer og kortere råd og vejledningsforløb, jf. servicelovens § 11, stk. 3, samt børnefaglige undersøgelser, og foranstaltninger med handleplaner vedrørende sårbare gravide og spædbørn i alderen 0-2 år.
Familieområdet består af Familierådgivningen (myndighed) og Familieværftet (udfører).
Familieområdet er en del af Center for Børn, Unge og Familier. Vores målgruppe er børn og unge med særlige behov i alderen 0-23 år, samt deres familier. Familieområdet er en ambitiøs afdeling med et høj fagligt niveau, som altid er i gang med spændende udviklingsprocesser. Vi arbejder kontinuerligt og målrettet på, at rådgiverne har et så lavt sagstal, som det er muligt, og dermed har bedre tid til opfølgning på de igangværende foranstaltninger og processer i øvrigt. Vi tilpasser løbende vores organisering, så det passer til opgaveløsningen, og de interne tilbud, så de bedst muligt rettes mod familiernes behov.

Familierådgivningen er opdelt i fire distriktsteams, et specialteam, et familieplejeteam, og visitations- og spædbarnsteamet. Familierådgivningen ledes af tre daglige ledere.
Familieværftet er opdelt i dagbehandling og døgnbehandling. Familieværftet dagbehandling ledes af tre teamledere. Den ene teamleder i Familieværftet er også leder for Visitations- og spædbarnsteamet, og teamet er på Antoniehus sammen med dagbehandlingen.

Ved at have Visitations- og spædbarnsteamet i Antoniehus sammen med dagbehandlingen, vil vi skabe rum til sparring med pædagoger og psykologer, som har familiebehandling i de udsatte familier. Det tætte tværfaglige samarbejde omkring sårbare gravide og børn i 0-2 års alderen varetages i Småbørnshuset, som også er i Antoniehus.

Alle vores indsatser skal rettes mod den hele familie, fordi vi betragter familierne som et sammenhængende system, der indbyrdes er afhængige af hinanden og påvirker hinanden. Vi skal støtte familierne på en måde, så de selv kan tage vare på deres familieliv med trivsel og udvikling for alle familiens medlemmer. Vores mål er, at familierne bliver uafhængige af det offentlige støttesystem og derigennem oplever et selvværd og en stolthed.

Gældende for alle vores teams er, at vi vil det gode kollegiale arbejdsmiljø. Vi er super gode til at strukturere hverdagen på en måde, så det bliver muligt, at skabe balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi lægger stor vægt på humor, engagement og kollegialt fællesskab.

Vi ønsker at du:
 
 • er uddannet socialrådgiver eller socialformidler med minimum 2 års praksiserfaring
 • har mulighed for fleksibilitet i hverdagen og mulighed for at arbejde uden for den almindelige arbejdstid
 • faglig viden og interesse for sårbare gravide og børn i 0-2 års alderen
 • faglig viden og interesse for børn og unges udvikling generelt
 • arbejder ud fra en løsningsfokuseret tilgang
 • inddrager familien og den unges perspektiver
 • inddrager netværket og frivillige tilbud
 • inddrager de tværfaglige perspektiver
 • leder netværksmøderne
 • tilpasser mundtlig og skriftlig kommunikation til formålet
 • bidrager til et godt arbejdsmiljø
 • har kørekort til bil

  Vi tilbyder:
 • et team med 6 rådgivere som tætte kolleger
 • Tæt sparring med kolleger fra tværfagligt småbørnshus og kolleger med pædagogisk/psykologisk kompetencer vedrørende udsatte børn og unge
 • Tæt samarbejde med rådgiverne fra distriktsteams og specialteam
  Ledelsessparring med henblik på tydelig faglighed og flow i opgaver
 • Engagerede, ambitiøse, sjove, hjælpsomme og kompetente kollegaer
 • Supervision
 • Gode rammer med mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Fleksibel arbejdstid
 • Fokus på trivsel og energi

Som medarbejder i Center for Børn Unge og Familie, har du mulighed for at være med i vores fitnesscenter og vores kunstklub. Derudover har vi vores fælleskommunale velfærdsudvalg med mange forskellige tilbud herunder leje af sommerhuse. Der er også mulighed for at melde sig ind i motionsforening MK70 der tilbyder forskellige sportsgrene.

Løn og ansættelsesvilkår
Begge stillinger er 37 timer pr. uge.
Løn efter overenskomst og ny løn.

Hvis du vil vide mere:
Kan info indhentes hos teamleder Nini Lolle mail: nlo07@helsingor.dk tlf. 25 51 23 33.
Og på kommunens hjemmeside www.helsingorkommune.dk

Ansøgningsfristen er tirsdag den 19. august. 2020. Jobsamtale er tirsdag den 25. august.2020 og stillingen er ledig fra den 1. oktober 2020. Ansættelsessamtaler finder sted i Antoniehus, Sdr. Strandvej 28, 3000 Helsingør.

Ansøgningen sendes via e-rekruttering ved at trykke ¨Søg jobbet¨ herunder.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk