Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Lærere til Team V

Ansøgningsfrist 19. august 2020, kl. 23:59

Er du en af vores to nye lærerkolleger?

Helsingør Kommunes specialskole - Team V på Grydemoseskolen i Espergærde søger to lærere snarest muligt.


Vi får stadig nye opgaver og flere elever i Team V og derfor søger vi flere lærere.

Team V er Helsingørs kommunes helhedstilbud til elever med generelle indlæringsvanskeligheder. En del af vores elever har også andre forskellige diagnoser.

Stilling 1: Lærer med erfaring med undervisning af elever med autisme. Eleverne er 6-8 år. Teamet består af 2 lærere, 4 pædagoger og 1 pædagogmedhjælper.

Stilling 2: Lærer med lyst til at undervise i især dansk og matematik i en gruppe elever fra 13-16 år. Andre fag er også i spil i denne stilling f.eks. idræt, svømning, geografi, biologi, historie, tværsfag, musik, N/T, socialtræning mv. Du må meget gerne have erfaring med specialpædagogik. Teamet består af 4 lærere, 4 pædagoger og 3 pædagogmedhjælpere.

For begge stillingerne gælder, at ansættelsen sker i hele Team V regi, så arbejdsopgaverne hen over tid kan forandre sig, hvis der er ønske om det. Det kan f.eks. være tilknytning til andre klasser/klassetrin, andre fag, deltagelse i ”vildmarkstur”, ”kanotur” eller andre spændende tiltag.

Vi har brug for dig, som vil deltage aktivt i lærer/pædagog/medhjælper/terapeutsamarbejdet og vil være med til at udvikle læring, træning og samarbejde, så eleverne får nogle spændende år og brugbare kompetencer, mens de går i skole i Team V. Du er glad for fysisk aktivitet, samvær med børn og unge samt kan tænke ud af boksen, når der er behov for det.

Som medarbejder i Team V bliver vi hver dag udfordret på vores kompetencer, hvilket betyder, at vi konstant opdaterer og udvikler os fagligt, pædagogisk og menneskeligt. I kommende skoleår deltager alle medarbejderne i konceptet: DGI-udeskole, hvor konsulenter fra DGI hjælper os med at finde på endnu flere måder at lave udeundervisning, bruge uderummet og lokalområdet. Lærerne i klasserne for elever med autisme deltager tillige sammen i TEACCH-kursus.

Vi tager udgangspunkt i elevens nærmeste udviklingszone og arbejder ud fra et helhedssyn, der tilgodeser den enkelte elevs læring og trivsel bedst muligt.
Grydemoseskolen er en almindelig folkeskole under Espergærde skoledistrikt, hvortil Team V er knyttet. Vi har eget personale, egne lokaler og legeplads.

Medarbejderne i Team V har et godt samarbejde og en fin kollegial atmosfære. Der er kort vej fra idé til praksis.

Stillingerne er faste stillinger og på fuld tid. Dog kan stillingen i klassen for elever med autisme godt aftales som en deltidsstilling.

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger
Se mere på hjemmesiden Espergærde skole Team V
Daglig pædagogisk leder Kirsten Barnkob - 23447873 eller kba08@helsingor.dk
Vi glæder os til at tale med dig.

Ansøgningsfrist 19.8.20
Vi forventer at holde samtaler i uge 35


I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk