Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Socialrådgivere til Familierådgivningen

Ansøgningsfrist 23. august 2020, kl. 23:59

Familierådgivningen i Helsingør Kommune søger 2 dygtig socialrådgivere til vores distriktsteams.

Har du lyst til at arbejde med området for udsatte børn, unge og deres familier, så har vi 2 spændende stillinger som socialrådgivere i Familierådgivningen med start 1. september 2020 eller snarest muligt derefter.

Familierådgivningen er en del af Center for Børn, Unge og Familier. Vores målgruppe er børn og unge med særlige behov i alderen 0-23 år, samt deres familier.

Familieafdelingen er en ambitiøs afdeling med ønske om et højt fagligt niveau, som altid er i gang med spændende udviklingsprocesser. Vi arbejder kontinuerligt og målrettet på, at rådgiverne har et så lavt sagstal, som det er muligt, og dermed har bedre tid til opfølgning på de igangværende foranstaltninger og processer i øvrigt. Vi tilpasser løbende vores organisering, så det passer til opgaveløsningen, og de interne tilbud, så de bedst muligt rettes mod familiernes behov.

Familierådgivningen er opdelt i fire distriktsteams, et specialteam, et familiepleje-team, og et visitations- og spædbarnsteamet. Familierådgivningen ledes af tre daglige ledere.

I distriktsteamsne arbejder du med børnefaglige undersøgelser, anbringelser, forebyggende foranstaltninger efter servicelovens kap. 11 samt sager om efterværn. Vi afholder børnesamtaler, fører tilsyn i plejefamilier og på opholdssteder, laver hyppige og kontinuerlige opfølgninger på de etablerer foranstaltninger og udarbejder handleplaner.

Gældende for alle vores teams er, at vi vil det gode kollegiale arbejdsmiljø. Vi er super gode til at strukturere hverdagen på en måde, så det bliver muligt, at skabe balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi lægger stor vægt på humor, engagement og kollegialt fællesskab.

Vi ønsker at du er:
 
 • Uddannet socialrådgiver og meget gerne med erfaring fra området
 • Motiveret for at arbejde ud fra en løsningsfokuseret tilgang
 • God til at arbejde systematisk og selvstændigt
 • God til både skriftlig og mundtlig formidling
 • Indstillet på teamarbejde og et udviklende tværfagligt samarbejde
 • Dygtig til at navigere i et travlt og til tider hektisk miljø
 • Bidragende til et godt arbejdsmiljø
 • Har en robust psyke og overskud

  Vi tilbyder:
   
 • Et udfordrende job med alsidige arbejdsopgaver
 • Engagerede, ambitiøse, sjove, hjælpsomme og kompetente kollegaer
 • Ledelsessparring med henblik på tydelig faglighed og flow i opgaver
 • Supervision og rig mulighed for faglig sparring.
 • Gode rammer med mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Fleksibel arbejdstid
 • En velfungerende afdeling, med et stort fokus på vigtigheden af trivsel i afdelingen samt er godt arbejdsmiljø

Som medarbejder i Center for Børn Unge og Familie, har du mulighed for at være med i vores fitnesscenter og vores kunstklub. Derudover har vi vores fælleskommunale velfærdsudvalg med mange forskellige tilbud herunder leje af sommerhuse. Der er også mulighed for at melde sig ind i motionsforening MK70 der tilbyder forskellige sportsgrene.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingerne er 37 timer pr. uge. Løn efter overenskomst og ny løn.

Hvis du vil vide mere:

Kan info indhentes hos daglig leder i Familierådgivningen Pia Knudsen på 2531 3342 eller på piakn@helsingor.dk eller på kommunens hjemmeside www.helsingorkommune.dk

Ansøgningsfristen er søndag den 23.august 2018. Der forventes afholdt ansættelsessamtaler den 27. august 2020 og stillingerne er ledige fra den 1. september 2020 eller snarest derefter.

Ansøgningen sendes via e-rekruttering ved at trykke ¨send¨ herunder.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk