Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Socialrådgivere til psykiatri på det specialiserede voksenområde

Ansøgningsfrist 25. september 2020, kl. 23:59

Visitation og Indsats i Helsingør Kommune søger dig, der brænder for at arbejde målrettet med opfølgninger og indsatsmål, og som samtidig er en vanvittig god kollega.

Vi søger to kollegaer til psykiatri-teamet, hvor din primære arbejdsopgave vil være at følge op på midlertidige botilbud, dvs. Servicelovens § 107 og sørge for, at målene tilpasses borgerens udvikling, så borgeren på sigt kan komme videre i egen bolig eller blive afklaret i forhold til et længerevarende botilbud, dvs. § 108/ ABL § 105.

Vi er i rådgivergruppen opdelt i et handicap-, psykiatri- og merudgifts/BPA-team. Derudover består administrationen af kommunens boliganvisning, et administrationsteam og en stab.

Vi er rigtig gode til at samarbejde på tværs – både internt i afdelingen, og også med vores interne og eksterne samarbejdspartnere på udførersiden, med samarbejdspartnere i psykiatrien, jobcenteret, familieafdelingen m.fl. Vi vægter samarbejdet højt, da det er med til at sikre kvaliteten af arbejdet, og at borgeren får den rette indsats ud fra gældende lovgivning.

Vi har travlt og søger derfor dig, der er villig til at tage fra og være med på holdet fra dag ét. Vi finder gode løsninger i vores arbejdsprocesser, og tingene justeres derfor ofte derefter. Vi har for nylig lavet yderligere specialiseringer i psykiatri-teamet, som er opdelt i et udredningsteam og et § 85-opfølgningsteam, som målrettet arbejder på at sikre, at indsatsen tilpasses borgerens behov og udvikling.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for sparring og faglig udvikling.

Vi har højt til loftet og har det godt sammen socialt – også selvom hjemsendelsen under COVID-19 viste os, at vi også samarbejder godt ”på distancen”. Erfaringerne fra hjemmearbejdet forsøger vi at bære med i en ny hverdag præget af mere hjemmearbejde og mere selvstændig tilrettelæggelse af arbejdet end før den 12. marts 2020.

Vi søger primært dig, som har erfaring og interesse inden for psykiatri, men hvis du samtidig har interesse inden for handicapområdet, vil der være god mulighed for, at du også kan få arbejdsopgaver inden for dette. Fælles for de nye kollegaer, vi søger er, at du er handlekraftig og struktureret. Vi forventer ligeså, at du kan begå dig som en myndighedsperson i alle sammenhænge.

Vi ser helst, at du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler. Vi prioriterer ansøgere med sagsbehandlingserfaring på myndighedsniveau inden for området, og vi forventer, at du har erfaring med forvaltningsretlige afgørelser og kan arbejde selvstændigt.

Løn efter gældende overenskomst. Stillingerne er på 37 timer.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte leder Anne Kyung Nielsen på tlf.nr. 25313196. Du kan læse mere om os på www.helsingorkommune.dk

Ansøgningsfrist er løbende, dvs. at vi tager egnede kandidater til samtale, når vi har modtaget ansøgning og CV med henblik på ansættelse snarest muligt. Opslaget tages ned, når ansættelser er sket.
Helsingør Kommune anerkender mangfoldigheden som en styrke og opfordrer derfor alle ansøgere uanset køn, alder, handicap, religion, etnisk oprindelse eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk