Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Plejehjemmet Falkenberg søger uddannede Social- og sundhedshjælpere

Ansøgningsfrist 27. september 2020, kl. 23:59

Et godt sted at være

Plejehjemmet Falkenberg søger ”flyvefærdige” kollegaer
Vi har over sommeren sendt kollegaer på uddannelse, så vi søger dig der er

- Uddannet social- og sundhedshjælper til dagvagt
- Uddannet social- og sundhedshjælper til aftenvagt i 7/7 vagt

Vi kan tilbyde dig
En travl og spændende hverdag hvor du har fokus på de gode stunder med beboerne. Alle beboere har brug for, at føle sig set og hørt og derfor inddrager vi beboerne i dagligdagen, lytter til deres ønsker og spørger ”Hvad er vigtigt for dig?”. Beboerne skal som en helt naturlig ting gøre alt det, de kan selv.
En meget grundig introduktion, til dit opgavesæt samt til Falkenberg som helhed. Som ny medarbejder får du en vejleder og en mentor, som sammen med din teamleder vil guide dig igennem de første måneder.
Løbende faglig kompetenceudvikling. Eksempelvis arbejder vi i 2020 på, at blive endnu bedre til dokumentation i Nexus.
En arbejdsplads hvor den overvejende stemning er præget af åbenhed, nysgerrighed og humor.
Hvem er vi?
Vi er et kommunalt plejehjem placeret i Apperup/Ålsgårde – uden for lands lov og ret J. Her bor 74 meget forskellige og skønne beboere fordelt på 6 boligenheder, og vi er omtrent 100 lige så forskellige og skønne medarbejdere. Vi arbejder døgnet rundt, alle 365 dage om året med, at sikre den bedst mulige dagligdag for den enkelte beboer.
Vi er i plejen 3 teams, der hver især varetager opgaver i 2 boligenheder – men vi hjælper naturligvis hinanden på kryds og tværs. I hvert team arbejder social- og sundhedshjælpere og -assistenter, husassistenter i tværvagt samt sygeplejersker, om alle daglige opgaver som personlig hygiejne, måltider, medicin mv. Alt i tæt samarbejde med beboere og pårørende.
Hvert team har en nærværende leder, der så vidt muligt prioriterer at deltage i daglig planlægning og prioritering samt til tavlemøder.
Vi glæder os til at læse din ansøgning.
Arbejdstiden for social- og sundhedshjælper i dagvagt er mellem 35-37 timer med vagt hver 2. weekend.
Arbejdstiden for social- og sundhedshjælper i aftenvagt er 28 timer med vagt hver 2. weekend i 7/7 ordning.
Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomsten. Hertil eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Straffeattest skal du bestille til E-boks og vise os ved evt. samtale, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.
Vil du vide mere om jobbet kan du læse om Falkenberg som arbejdsplads og om de forventninger vi har til dig som ansøger, samt nærmere om de aktuelle arbejdsopgaver i funktionsbeskrivelsen på www.plejehjemmetfalkenberg.dk. Vil du høre mere om arbejdsopgaver eller andet, kontaktes teamleder Camilla Heinholt på tlf. 49281504 eller teamleder Hanne Fisker på tlf. 4928 1739 eller teamleder Jeannet Winther på tlf. 4928 1738.
Samtaler afholdes løbende. Indkaldelser til samtale foregår via mail. Ansøgningsfrist er søndag den 27.09.2020 kl. 23.59

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk