Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Pædagog søges til barselsvikariat for de mindste børnehavebørn

Ansøgningsfrist 23. september 2020, kl. 23:59

Skal du arbejde i et herligt lille Børnehus med naturskøn beliggenhed og dejlige kollegaer som er vilde med natur og nærvær?

Vi søger en uddannet pædagog 30 timer ugentligt, til barselsvikariat med start snarest


Kort om os
Vi er et hus fuld af dygtige og engagerede medarbejdere, som brænder for vores arbejde og er æreskær omkring det. Vi har en dagligdag med høj faglig kvalitet, nærvær og masser af spontane og planlagte aktiviteter, ude og inde, grebet og planlagt med udgangspunkt i det enkelte barn.

Vi kan have super travlt, men er et hus med varm atmosfære, nærvær og masser af humor. Vi vægter alle det gode arbejdsmiljø højt og er dagligt fælles om at sikre det. Vi prioriterer åben dialog med udgangspunkt i gensidig nysgerrighed.

Vi bor i skovkanten lige op ad sø og strand i et hyggeligt hus. Vi har plads til 49 skønne børn i alderen 0-6 år. Vi er 13 faste medarbejdere, en pædagogstuderende, faste tilkaldevikarer og engagerede forældre. Vi er én af Helsingør Kommunes ældste selvejende institutioner og har driftsaftale med Helsingør Kommune.

Kunne vi være et match?
Vi ønsker at finde dig som er fagligt dygtig og eksplicit både mundtligt og skriftligt ift. faglige mål og processer. Vi leder efter dig som brænder for være med til at sætte en høj standard og som bakker op om fælles mål og visioner.

Du har masser af idéer til aktiviteter med børn, i og med inddragelse af elementer fra naturen eller også er du begejstret for at dygtiggøre dig ift. det. For os er naturen, nærvær og aktiviteter med nærvær vigtige elementer i vores hverdag og vi ønsker derfor at finde dig, som har lyst til at blive en del af det.

Vi ønsker at finde dig, som er nærværende i dit samspil med andre og som brænder for arbejdet både med vuggestue- og børnehavebørn. Du vil blive ansat til hele Børnehuset Hellebæk, men vi mangler p.t. en Pædagog til vores mellemgruppe ”Skovbrynet”.

Vi bevæger os meget sammen med børnene og du skal derfor have en fysik der kan holde til både at løbe, cykle, lave yoga, køkkenhavearbejde og meget mere med børnene og dine kollegaer.

Vi er et lille hus og organiserer os, så det giver mest mening for børnene. Du skal derfor være omstillingsparat, kunne bevare overblikket og fungere godt i en til tider travl hverdag. Vi har i huset ligeledes en forventning om at alle er mødestabile, da vi og børnene er afhængige af hinanden, for at kunne alt det vi drømmer om sammen og med børnene.

Vi leder efter dig som også vil have en fantastisk arbejdsplads, med engagerede kollegaer, som du både kan være faglig og skraldgrine med og som ved at du selv aktivt bidrager, til det gode arbejdsmiljø og konstruktive samarbejde – både med forældre og kollegaer. Vi leder efter dig som har et positivt livssyn og er optimistisk af natur - og som viser det både i ord og adfærd.

”Jeg er særlig glad for at arbejde i Børnehuset Hellebæk, da det er et hus med sjæl og liv. Jeg er glad for at gå på arbejde og glad når jeg er på vej hjem. Vi er et hus i konstant udvikling og det trives jeg rigtigt godt i. Samtidig er vi et hus med høj faglighed og som elsker at grine sammen”.
Pædagog Mette

”Det bedste børnehus! Medarbejderne er altid glade og super dygtige til deres arbejde. De skaber sammen med børnene en fantastisk stemning og samtidigt lærer vores børn hele tiden nye ting om naturen, dagligdagsting og oplever glæden ved at være sammen og fordybe sig. Det betyder meget for os, at børnene er ude så meget som muligt. Det er skønt at hente glade børn”
Lars, far til Lærke og Lauge

”Børnehuset emmer af en rar og hyggelig stemning. Her bliver børn og forældre mødt af voksne som giver sig tid til nærvær og hjertevarmende samtaler og aktiviteter med børnene. Forældreengagementet vægtes højt, så vi forældre også kan have sjov, mens vi gør hvad vi kan for bakke op om Børnehuset”.
Sebastian Damkjær-Ohlsen, Bestyrelsesformand og far til Villads og Valdemar

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Vi tager reference og indhenter
Børne- og straffeattest for den ansøger som vi påtænker at ansætte.

Kontaktoplysninger
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, så ring endelig til Leder Karin Folkmann på tlf. 49 28 12 37.

Har du lyst til at komme og fornemme stemningen, er du også meget velkommen til at komme på besøg.

Kan du se dig selv i ovenstående?
I så fald vil vi glæde os til meget til at modtage din ansøgning, senest onsdag den 23. september 2020.

Bemærk vi modtager kun ansøgninger via knappen ”Søg jobbet” nedenfor.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk