Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Helsingør Eliteidræts Akademi søger leder

Ansøgningsfrist 21. september 2020, kl. 23:59

Helsingør Eliteidræts Akademis leder skal på barselsorlov. Eliteidrætsakademiet søger derfor en leder med start november. Der er tale om et 1-årigt vikariat.

Du skal medvirke aktivt til at skabe sammenhæng i et attraktivt idræts- og læringsmiljø og derigennem bidrage til Helsingør Kommunes vision om at være Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune.

Du får du ansvaret for koordination og planlægning af tilknyttede akademielevers skole- og idrætsliv i tæt samarbejde med ungdomsuddannelsesinstitutioner, Idrætslinjen på Skolerne i Snekkersten samt idrætsforeninger, Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.

Vi forventer, at du har et grundigt kendskab til eliteidræt og uddannelse – eventuelt som tidligere udøver eller instruktør og du i særdeleshed har:
 
  • Erfaring med samarbejde med klubber, specialforbund og Team Danmark
  • Kvalifikationer inden for talentudvikling og eliteidræt, herunder aldersrelateret træningskoncept (ATK 2.0)
  • Kendskab til opbygning af ungdomsuddannelserne
  • Erfaring med udviklings- og trivselssamtaler med unge
  • Erfaring med koordinering og administrative opgaver, herunder økonomistyring
  • Formidlingsevner -  herunder kunne undervise i sportspsykologi og lifeskills

Vi forestiller os, at du har personlig gennemslagskraft, og at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund - eksempelvis cand. scient. eller en bachelor i idræt eventuelt suppleret med en træner-/lederuddannelse.

Arbejdsstedet vil i forbindelse med Idrætslinjen på Skolen ved Rønnebær Allé, Egevænget 6, 3000 Helsingør.

Stillingen er normeret til 33 timer om ugen. Der må påregnes aften- og weekendarbejde.

Stillingen er lønnet efter gældende overenskomst.

Ved ansættelse vil der blive indhentet en børne- og straffeattest.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte chefkonsulent Lasse Rye Rasmussen 25 31 33 23, lrr33@helsingor.dk.  Der er ansøgningsfrist den 21. september. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 39 og 40. Tiltrædelse den 1. november 2020.

Helsingør Eliteidræts Akademi er en del af Helsingør Talent & Elite, som også rummer Idrætslinjen, der er et tosporet tilbud for kommunens talenter i 7. kl. til 9. kl. Helsingør Talent & Elite prioriterer både disciplintræning og fysisk træning, for at skabe så gode talentudviklingsmiljøer som muligt. Vi har disciplinspecifik træning i: fodbold, håndbold, svømning, tennis, atletik, teamgymnastik, idrætsgymnastik, golf og dans. Der arbejdes i alle discipliner efter Team Danmarks aldersrelaterede træningskoncept. Du kan læse mere på www.helsingortalentogelite.dk

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk