Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Er du SSA og stolt af dit fag?

Ansøgningsfrist 24. september 2020, kl. 23:59

Hjemmeplejen i Helsingør Kommune er i en fantastisk forandringsproces og leder efter dig, der søger et job med mening og en arbejdsplads, hvor trivsel er i højsædet.

Vi tilbyder et stærkt fælleskab, hvor alle arbejder sammen for, at borgeren oplever faglig kvalitet og omsorgsfuldt nærvær. Nogle af vores dygtige kollegaer har netop taget springet til mere uddannelse – så nu har vi plads til dig!

Om arbejdet
Du arbejder i borgerens hjem, hvor du i tæt samarbejde med borgeren varetager en bred vifte af sygeplejeopgaver. Måske er du specielt dygtig til at håndtere medicin eller har tilegnet dig særlige kompetencer i forhold til mennesker med demens – vi er allerede mange, men søger flere dygtige SSA’er, der ønsker løbende udvikling, og som gerne vil indgå i et super godt tværfagligt miljø!
Du bliver en del af et mindre team bestående af SSH, SSA, sygeplejerske, planlægger og koordinator, som har tæt sparring i hverdagen. Vi ved, at faglig kvalitet ikke sker af sig selv, men udvikles gennem samarbejde, oplæring og god ledelse. Derfor mødes vi jævnligt og arbejder med faglige spørgsmål og nye tiltag.
Du får en grundig introduktion og en ’mentor’ (en god kollega), som du altid kan søge hjælp hos.
Du låner en af hjemmeplejens tablets, hvor du kan tilgå både din køreliste og omsorgssystemet (vi dokumenterer i Nexus). Som SSA tilhører du en vigtig faggruppe, der kan bidrage med støtte og inspiration til en god praksis omkring den faglige dokumentation. Er du ny i Nexus, skal vi nok hjælpe dig.
Vi har både cykel- og bilruter (og el-cykelruter). Vi har bil-satellitter flere steder i kommunen, hvor det er muligt at møde op ved vagtens begyndelse.

Vi leder efter dig, der
  • sætter pris på den daglige borgerkontakt
  • arbejder rehabiliterende for borgerens trivsel og funktionsevne
  • har en positiv tilgang til opgaverne
  • arbejder med omhyggelighed og omtanke
  • trives med både samarbejde og selvstændigt arbejde
  • er fleksibel, imødekommende og god til at skabe relationer

Om hjemmeplejen
Du bliver en del af en rigtig god arbejdsplads, hvor arbejdsglæde og faglig udvikling er i fokus.
Hjemmeplejen er en stor organisation med omkring 500 dygtige medarbejdere, som har fælles base i Hjemmeplejehuset på Klostermosevej 101. Vi betjener ca. 2000 borgere i alle aldre.

Arbejdstid efter aftale
Dagvagter er fortrinsvis på 37 eller 32 timer ugentligt. Der er mulighed for at vælge weekendvagt hver 2. eller hver 3. uge.
Aftenvagter køres efter 5-2 modellen med ca. 30 eller 34 timer ugentlig og vagt hver 2. weekend.
Du aflønnes efter overenskomst med FOA.

Ansøgningsfrist: 24. september. Samtaler indkaldes og afholdes løbende.
Vil du vide mere, så kontakt distriktsleder Gitte Bak Lauritsen (vedr. dagvagt) på 41868555 eller distriktsleder Angelica Pedersen (vedr. aftenvagt) på 41869075. Du er meget velkommen til at ringe for en aftale, hvis du gerne vil møde os, inden du søger.

Ved ansættelse fremvises straffeattest.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk