Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Lærere til Grydemoseskolen

Ansøgningsfrist 24. september 2020, kl. 23:59

Grydemoseskolen søger to lærere

Vi søger to uddannede lærere til fuldtidsstillinger pr. 1/11-20 på Grydemoseskolen i Espergærde.

De vigtigste fag vi skal have dækket er dansk og matematik på mellemtrinnet, HDS, dansk 2 og dansk m.m. i vores gruppetilbud til børn med autisme.

Vigtigst af alt er dog dit syn på lærergerningen. Vi forventer, at du har et inkluderende læringssyn, har lyst til at indgå i samarbejde, har mod på at lære mere og har en positiv tilgang til lærerjobbets mange facetter.

Vi vil gerne være en skole, hvor vi søger nye veje både strategisk og i klasserummet. Vores elever skal mødes med tidssvarende udfordringer og læringstilgange, og derfor vil du sjældent møde et nej, når du kommer med nye ideer.

Alt hvad vi gør, gør vi med vores elever for øje, og hvis det er indlejret i din tilgang til lærer-professionen, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi kan tilbyde:
  • En skole fuld af glade, energiske og fagligt kompetente kollegaer
  • Indflydelse på at sammensætte din arbejdstid på skolen
  • Højt niveau på it- og medieområdet, både mht. kompetencer og udstyr (Smartboards i alle fag- og klasselokaler og Chromebook til alle elever og lærere)
  • Nysgerrige elever med interesserede og støttende forældre
  • En arbejdsplads med teamspirit og udviklingsorienteret tilgang
  • En lyttende og opbakkende ledelse
Grydemoseskolen har fine fysiske rammer at tilbyde elever og medarbejdere og ligger i et naturskønt område med store grønne udearealer. Vi er en tosporet grundskole fra 0.- 6. klassetrin med ca. 325 elever.

Vi søger en klasselærer til en femte klasse, med dansk, HDS m.m. i den ene stilling.
Til den anden stilling søger vi en speciallærer med viden om børn med autisme til vores gruppetilbud til denne målgruppe. Uddybende beskrivelse af tilbuddet kan rekvireres.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og vi skal gøre opmærksom på, at der indhentes børneattest på ansøgere, som indstilles til ansættelse.

Ansøgningsfrist er 24.9.
Ansættelsessamtaler i uge d.28.9.20 og/eller d.29.9.20

Læs mere om skolen på www.espergærdeskole.dk eller kontakt Skoleleder
Andreas Elkjær på 25313552. Du kan få sendt uddybende materiale om vores gruppetilbud, ved at skrive til ael08@helsingor.dk

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk