Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Sygeplejefaglige udfordringer i det primære sundhedsvæsen

Ansøgningsfrist 25. oktober 2020, kl. 23:59

Mestrer du klinisk lederskab? Så er du den sygeplejerske jeg søger.

Jeg hedder Søs, og er afdelingsleder på den ene af vores tre døgnafdelinger på Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter i Snekkersten, hvor vi varetager komplekse sygepleje-, behandlings- og rehabiliteringsindsatser til borgere, der efter hospitalsophold har behov for et midlertidigt døgnophold.

Hos os arbejder vi med kortere generiske forløb af gennemsnitlig 5 ugers varighed.

Målgruppen spænder meget bredt fra medicinske, neurologiske og (ortopæd-)kirurgiske borgere, til borgere med psykosociale problemstillinger ligesom vi også varetager palliative forløb. Generelt set er der tale om borgere med høj co-morbiditet.

Den brede målgruppe stiller krav til dine kompetencer, og jeg forventer ikke at du fagligt favner hele spektret, men du skal have erfaring med nogle af områderne, ligesom du minimum skal have været uddannet i 3-4 år.

Har du ikke kendskab til primær sektor, vil du helt sikkert opleve, hvorledes du får mulighed for at bringe alle dine sygeplejefaglige kompetencer i spil; i bredden såvel som i dybden.

For mig er det vigtigt, at du varetager dit arbejde med respekt for den enkelte borger, dine kolleger og dit eget kompetenceområde. Og så er det vigtigt, at du trives med at yde helhedspleje som afsæt for din kliniske beslutningstagen.

Vi lykkes kun med opgaverne hvis vi arbejder sammen og styrer mod samme mål, derfor søger jeg en sygeplejerske, der i høj grad mestrer at samarbejde; mono- såvel som tværfagligt.

Inden du søger jobbet, skal du gøre op med dig selv, om du trives i en arbejdsdag med et højt flow, da vi modtager ca. 450 nye borgere årligt. Det stiller krav til stærke dokumentationskompetencer, og her hos os anvender vi Nexus som omsorgsjournal.

Jeg vil også bede dig om at sende en motiveret ansøgning:
Hvilke kompetencer bringer du i spil; fagligt såvel som personligt? Hvilke refleksioner har du omkring midlertidige døgnforløb og hvad skal der til, for at du præsterer bedst muligt?

Hvis du matcher ovenstående, så vil jeg gerne møde dig til en samtale vedrørende en evt. ansættelse på 32-37 timer ugentligt og med weekendvagt hver 4. weekend. Stillingen er overvejende dagvagt, men der vil være enkelte vagter (aften eller nat efter aftale) i dit rul.

Det er meget vigtigt for os, at vores nye sygeplejerske besidder de kompetencer vi efterlyser, hvilket selvfølgelig også skal honoreres.

Ansøgningsfrist d. 25. oktober og ansættelsessamtaler d. 27. og 28. oktober. Ansøgningen skal sendes via linket i stillingsopslaget.

Dine kommende kolleger og jeg ser frem til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig, Søs Nehring 41 86 93 61.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk