Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

2 byggesagsbehandlere

Ansøgningsfrist 04. november 2020, kl. 23:59

Center for By, Land og Vand

Vi har travlt, byggeriet er i vækst, og derfor søger vi dygtige byggesagsbehandlere til behandling af både privat byggeri og erhvervsbyggeri.

Vil du være med til at hjælpe borgerne og virksomhederne med deres byggeplaner og samtidig passe på Helsingør Kommunes bymiljøer og naturværdier? Så har vi jobbet til dig.

Hvad bliver dine opgaver?
Dine arbejdsopgaver bliver at træffe afgørelser og vejlede borgere og virksomheder om mulighederne og rammerne for deres byggeprojekter. Du skal være god til at sætte dig ind i ansøgernes ønsker og samtidig have et solidt kendskab til byggelovgivningen og planloven samt relaterede lovgivninger, ligesom du skal kende offentlighedsloven og forvaltningsloven.

Vores kerneopgave er myndighedsbehandling inden for byggesagsområdet og lokalplanadministration fra forhåndsdialog, høringer, udstykninger til afgørelser, stikprøvekontrol, færdigsyn og ibrugtagningstilladelser.

Vi forventer, at du
  • har evne og lyst til daglig kommunikation med borgere og virksomheder
  • er brugerorienteret i den mundtlige dialog og skriftlige formidling
  • er fremsynet, initiativrig og har mod til at træffe beslutninger
  • har masser af godt humør og lyst til at bidrage til den gode stemning i teamet
  • har en relevant uddannelse som arkitekt, ingeniør eller tilsvarende
  • har erfaring med sagsområdet

Hvem er vi?
Vi er en arbejdsplads med en uhøjtidelig omgangstone og engagerede kolleger, samt et stærkt fagligt miljø med rig mulighed for udvikling både fagligt og personligt.

Vi behandler sagerne selvstændigt og i tæt sparring med teamet. I Byggesag er vi 20 forskellige faglige medarbejdere fordelt på teams. Vi er 11 byggesagsbehandlere, der indgår i Team Byg og Team Erhvervsbyg. Hvilket team, du bliver tilknyttet, afhænger af dine forudsætninger og interesser inden for byggesagsområdet.

Center for By, Land og Vand prioriterer det nære, såvel som det tværfaglige samarbejde højt. Vi arbejder i tæt kontakt med andre afdelinger og centre i kommunen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og vi har flextid. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst mellem din organisation og Kommunernes Landsforening, og med indplacering på Ny Løn. Der vil være mulighed for forhandling af et kvalifikationstillæg.

Arbejdsstedet er indtil videre Center for By, Land og Vand, Prøvestensvej 52, 3000 Helsingør.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere at vide om stillingen hos leder af Byggesag, Søren Aarup på 49 28 25 80, eller Rikke Oestergaard på 49 28 25 77. Læs mere om Helsingør Kommune på www.helsingor.dk.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest d. 4. november 2020.

Du søger stillingen via Helsingør kommunes e-rekrutteringssystem på hjemmesiden www.helsingor.dk via knappen ”Søg Jobbet”.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 47 2020.
 

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk