Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Doktor Pjuskebusk/fordybelsespædagog søges til Børnehuset Søbæk.

Ansøgningsfrist 06. november 2020, kl. 23:59

Vi vil oprette en ny pædagog stilling, som ikke er helt ”normal.”
Stillingen er på 30-37 timer.


Helsingør Kommune har besluttet at vi skal have minimums normering og vi har derfor fået tilført ekstra penge til budgettet.

Det vi ønsker er en pædagog som kan lave små fordybelses projekter med børnene, som f.eks. læseleg, sprog, matematik, science, styrke fællesskabet, være nysgerrig på IT til børn, tage på ture i skoven og meget mere, vi ikke har tænkt over endnu. Du skal kunne gå forrest, være med til at understøtte og udvikle det arbejde som pædagogerne allerede er i gang med, være med til at styrke vores pædagogiske værdier og højne det faglige niveau, som allerede nu er højt, men vi kan altid blive bedre.
Måske kunne du sammen med vores sprogansvarlige Charlotte oprette et sprog akademi, eller lave en naturskole med børnehaven. Vi ved det ikke endnu, men mulighederne er til stede.

Du kan ikke forvente at have en gruppe børn, som du er kontakt pædagog på eller være tilknyttet en enkel stue. Du skal være klar til at arbejde sammen med alle stuer, alle 34 voksne og vores 174 børn.

Du kan forvente at blive meget eftertragtet, da vi længe har snakket om at kunne få en mulighed for at udvide vores muligheder på det pædagogiske område, og ikke mindst sætte ind hvor vi syntes vi har behov for det.

Og ud over det!

Ansættelse i januar 2021.
Hos os skal du være med til at udvikle børnefællesskaber samt tage ansvar for at skabe faglig udvikling og trivsel for og med kollegaer.
Det daglige faglige arbejde tager afsæt i inklusion, de nye styrkede læreplaner, legekunst, læseleg, Løft Barnet, mentallisering, KIDS og mange andre spændende tiltag.

Af kvalifikationer ser vi frem til at du kan bringe din faglighed i spil og har gode samarbejdsevner, kan arbejde selvstændigt og i teams, er lyttende, nærværende og er omsorgsfuld og har et godt humør.
Vi kan tilbyde dig en travl hverdag med mange spændende udfordringer, som kræver, at vi sammen gør en indsats for at lykkes med vores kerneopgave. Som personalegruppe er vi Rummelige, Engagerede & Autentiske – værdier vi selv har defineret og hver dag gør vores bedste for at indfri.

Du kan ringe til mig og få mere at vide, eller vi aftaler du kan komme på besøg.
Kontakt leder Henrik Groth for en aftale om rundvisning på tlf. 25 31 19 79.
Stillingen er 33-37 timer om ugen.
Ansøgningsfrist er fredag 7 november 2020.
Vi afholder samtaler ugen efter.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk