Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Vil du tjene lidt ekstra ved siden af dit faste arbejde?

Ansøgningsfrist 06. december 2020, kl. 23:59

Ved du at vi søger uddannede timeafløsere, der gerne vil bringe deres sygeplejefaglige erfaring og kompetencer i spil?

På de midlertidige døgnpladser på Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter (HRT) i Snekkersten, søger vi uddannede sundhedsfaglige medarbejdere til vores afløserteam.
Du er sygeplejerske, SSH eller SSA, og vil gerne bidrage med et mindre eller større antal vagter, ved siden af dit faste job.
Vagter kan både tilbydes fast (weekends), og når der er behov i forhold til at få vagtplanen til at hænge sammen; planlagt såvel som akut.
Du kommer til at arbejde på tværs af vores tre døgnafdelinger, og vagterne kan forekomme både dag, aften og nat.

På HRT varetager vi komplekse pleje-, omsorgs- og rehabiliteringsindsatser til borgere, der efter hospitalsophold har behov for et midlertidigt døgnophold.
Hos os kan du bringe hele din faglighed i spil, og der er samtidig mange muligheder for ny læring.
Borgermålgruppen er meget bred, og vi har derfor ikke forventninger om at din erfaring dækker hele spektret, men har du erfaring fra ortopædkirurgien, det brede medicinske speciale, palliation, rehabilitering og/eller demens, vil de borgere du kommer til at møde her, ikke være fremmede for dig.

Du skal være god til at omstille dig, og hurtigt kunne sætte dig ind i nye borgeres situation.
Solide samarbejdsevner er en forudsætning for at kunne være afløser, ligesom vi forventer at du er opsøgende, både i forhold til viden og opgaver.
Som afløser hos os har vi en klar forventning til, at du er i stand til at dokumentere samt søge viden i omsorgsjournalen svarende til dit uddannelsesniveau. På HRT anvender vi Nexus.

Ansøgningsfrist d. søndag d. 6. december. Vi kalder løbende ind til ansættelsessamtale. Ansøgningen skal sendes via linket i stillingsopslaget.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte en af os afdelingsledere (Søs Nehring 41 86 93 61) eller Christina Bjerre (25 31 13 54).

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk