Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Lille børnehave søger pædagog .

Ansøgningsfrist 28. november 2020, kl. 23:59

MariaKringlen søger pædagog 30-34 timer.


Vi søger en glad, visionær, sprudlende og faglig velfunderet pædagog, som hviler i sig selv. Du skal være glad for dit fag, og have lyst til at undrer dig sammen med dine kollegaer over hverdagsdilemmaer og pædagogik.
Du skal arbejde i teams med en erfaren personalegruppe, være med til at udfordrer ”plejer”, tænke i børnehøjde, børneperspektiv, lærings miljøer og være empatisk som person.
MariaKringlens børnehave har 44 børn og 7 medarbejdere – leder deler vi med vores kollegaer i vuggestuen, som ligger på Gl. Banegårdsvej. Børnene er pt. delt på 2 stuer.
I MariaKringlen tror vi på: rutinepædagogik i hverdagen, styrkelse af barnets selvhjulpenhed, glæde og trivsel.
Vi tror på nærvær og tid til fordybelse; dette gør vi ved at dele børnene i mindre grupper, så det er overskueligt og genkendeligt for barnet.
Vi tror på tryghedsskabende og anerkendende voksne som ser det enkelte barn, så barnet føler sig set og hørt, samt har øje for barnet plads i børnefælleskabet.
Vi arbejder ud fra en dagsskemastruktur, så alle voksne hver dag møder ind og ved hvad dagen byder på. Det er morgenholdet der laver dagsskemaet; dette gør vi for at udnytte tiden optimalt sammen med børnene.
Vi er gode til at ændre på strukturer der ikke virker, tage udgangspunkt i den aktuelle børnegruppe; hvad kalder de på?
Det overstående er idealet, til tider har vi susende travlt – men bevidstheden om hvad vi alle ønsker for børnene og vores samvær – er ALTID med os.
Vi sætter pris på en god omgangstone i huset, alle skal føle sig velkommen; børn, forældre, kollegaer, bedsteforældre og samarbejdspartnere. Overordnet arbejder vi ud fra Helsingør kommunes kvalitetsdefinition, og er i proces med observationer og læringsmiljøer ud fra KIDS. Personalet skriver pt. På den nye lærerplan, som bla. Er en del af indholdet i vores tilsyn i november måned.
Børnehaven er med i ” Legekunst” med en lokal kunstner, og en del af ”Kulturprojekt Centrum”- som I år handler om ”vand- sanser og science. ”
Du bliver en del af et hus med ”liv og glade dage”, med gode kollegaer, en leder på distance, de sødeste børn i Helsingør og en forældregruppe der er seje, og som ”står op” for deres børns børnehaveliv.
Hvis du har erfaring med at holde forældresamtaler, kører børn ind, skrive indstillinger, udtalelser, udviklingsbeskrivelser og sprogteste er det en stor fordel…. men det vigtigste af alt:
                                                                  Du skal være vild med børn!!

Stillingen er med ansættelse pr. 1.12.2020, men vi venter gerne på den rette – vi forventer at holde samtaler løbende.
Du er velkommen til at kontakte leder; Sanne Ingemann Andersen på tlf: 2531 1127; Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller for et besøg i børnehaven.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk