Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Barselvikar som klasselærer på Borupgård - Skolerne i Snekkersten

Ansøgningsfrist 14. december 2020, kl. 23:59

Tidsbegrænset.

Klasselærer for 6e
6e er en sød, men også livlig klasse, der har brug for en fast og hjertelig tilgang. De tuner ind på relationen og med den kan man komme langt. Der er et godt team omkring klassen, og man vil derfor opleve at være i gode hænder, når man som helt ny lander i stilingen.

Vi vil også sørge for, at man har en uge sammen med vores barslende far, så der vil være en god overlevering og overgang. Man skal kunne undervise i en god vifte af de humanistiske fag som dansk, engelsk, billedkunst, kristendom, historie og musik.

Man lægger de fleste af timerne i 6e men har også 5c og 5e. Du skal have lyst til at tage klasselærerrollen på dig.
Vikariatet løber fra den 4. januar 2021 til 1. maj 2021.
Lidt om os
Personalet på Borupgårdskolen er gjort af noget særligt. De arbejder med ALLE slags børn, og det gør de virkelig godt, fordi de som personalegruppe er så gode til at hjælpe og støtte hinanden. De er på Borupgårdskolen, fordi de gerne vil gøre en forskel, og rent faktisk kommer til at gøre en forskel for mange. Det er der, vi får vores energi- fra børnene og i det samarbejde omkring dem, der så ofte giver mening,

Borupgårdskolen er en del af Skolerne i Snekkersten, som ligger i et spændende og mangfoldigt skoledistrikt med strand, skov og by inden for gåafstand. Borupgårdskolen huser sammen med Snekkersten skole vores 0.-6. afdeling og ligger 5 minutter fra Snekkersten station. Der er 3 spor på Borupgårdskolen.
Lidt om dig
  • Vi håber, at du kan se dig selv arbejde et sted, hvor vilkårsrummet er kæmpe stort, så længe man lever op til vores formål.
  • Du er ikke bange for at træffe beslutninger, der kommer eleverne til gode.
  • Du er glad for at arbejde et sted, hvor mål og formål er helt tydeligt- men hvor alle ikke behøver at gå i samme takt og gøre det samme på de samme tidspunkter.
  • Du brænder for folkeskolen generelt og eleverne i særdeleshed.
  • Du er nysgerrig på, hvordan vi som skole kan lykkes med inklusion, og du ser en skøn og lærerig udfordring i at skulle være en del af én stor skole med forskellige matrikler, men hvor elevgrundlaget er repræsentativt for hele Danmark.
  • Din didaktiske spændvidde er stor, og du forstår at læse eleverne og kunne omprioritere, hvis du har ramt ved siden af

Ansøgningsfrist den 14. december 2020.
Der er løbende samtaler.

Har vores opslag vakt din nysgerrighed, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ane Bonnesen på 25 31 35 10.

Vi forventer, at du læser mere om vores skole på vores facebookside Skolerne i Snekkersten eller på vores hjemmeside.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Ansøgningen skal sendes elektronisk.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk