Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Skolerne i Snekkersten – afd. Borupgård søger en matematiklærer og en HDS lærer.

Ansøgningsfrist 13. december 2020, kl. 23:59

Hvis du kan lide matematik

Vores dygtige matematiklærer i indskolingen skal på efterløn efter mange års tro og dygtige tjeneste. Hun har to 1. klasser og en 3. klasse sammen med nogle virkelige dygtige dansklærere, som du vil skulle være i team med. Vi ved, at matematiklærere ikke hænger på træerne, men vi tænker alligevel, at det må kunne lykkes os at finde en lige så dygtige en af slagsen, som vi sender afsted på efterløn. Ud over matematik skal man også være interesseret i at undervise i natur og teknik. Stillingen ønskes besat den 1.2.2021.

Eller HDS
Da vores HDS lærer skal arbejde lidt tættere på, hvor hun bor, søger vi en HDS lærer, der elsker at være kreativ sammen med børnene og gerne vil indgå i et tæt samarbejde med skolens engagerede og dygtige HDS team. Vi har gode faglokaler og muligheder for at udfolde HDS faget, om det er på maskiner, symaskiner, høvlebænke eller i naturen. Vi ønsker stillingen besat 1.2.21 men også gerne før!
Lidt om os

Personalet på Borupgårdskolen er gjort af noget særligt. De arbejder med ALLE slags børn, og det gør de virkelig godt, fordi de som personalegruppe er så gode til at hjælpe og støtte hinanden. De er på Borupgårdskolen, fordi de gerne vil gøre en forskel, og rent faktisk kommer til at gøre en forskel for mange. Borupgårdskolen er en del af Skolerne i Snekkersten, som ligger i et spændende og mangfoldigt skoledistrikt med strand, skov og by inden for gåafstand. Borupgårdskolen huser sammen med Snekkersten skole vores 0.-6. afdeling og ligger 5 minutter fra Snekkersten station. Der er 3 spor på Borupgårdskolen.

Lidt om dig
Vi håber, at du kan se dig selv arbejde et sted, hvor vilkårsrummet er kæmpe stort, så længe man lever op til vores formål. Du er ikke bange for at træffe beslutninger, der kommer eleverne til gode. Du er glad for at arbejde et sted, hvor mål og formål er helt tydeligt- men hvor alle ikke behøver at gå i samme takt og gøre det samme på de samme tidspunkter. Du brænder for folkeskolen generelt og eleverne i særdeleshed. Du er nysgerrig på, hvordan vi som skole kan lykkes med inklusion, og du ser en skøn og lærerig udfordring i at skulle være en del af én stor skole med forskellige matrikler, men hvor elevgrundlaget er repræsentativt for hele Danmark. Din didaktiske spændvidde er stor, og du forstår at læse eleverne og kunne omprioritere, hvis du har ramt ved siden af.

Ansøgningsfrist den 13.12. kl.23.59. Der er samtaler den 15.12 og den 17.12.
Har vores opslag vakt din nysgerrighed, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ane Bonnesen på 25313510.
Vi forventer, at du læser mere om vores skole på vores facebookside Skolerne i Snekkersten eller på vores hjemmeside www.skolerne-i-snekkersten.dk
Vi glæder os vildt meget til at høre fra digJ
Ansøgningen skal sendes elektronisk via Signaturs Portal.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk