Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Pædagog/Afdelingsleder til SFO

Ansøgningsfrist 27. november 2020, kl. 23:59

Vi søger en pædagog til Hornbæk Skoles SFO og med opgaver i skolen på 0.-3. årgang.

Pædagog / afdelingsleder til SFO

Vi søger en pædagog til Hornbæk Skoles SFO og med opgaver i skolen på 0.-3. årgang.

Alt efter dine kompetencer kan stillingen tilknyttes afdelingslederopgaver med daglig koordinering og skemalægning.

Vores skole er 2-sporet, og vi har 120 børn i SFO. SFO og skole deler lokaler, og SFOens omdrejningspunkt er ”hjerterummet”, der danner rammen om det store fællesskab. Der er desuden udendørs værksteder, bålplads og tæt til skov, strand og vand og mange andre faciliteter, som vi bruger tit og ofte med vores skønne børnegruppe. Vi er en engageret personalegruppe og vi glæder os til at høre, hvad du kan tilbyde.

Derudover har vi et godt samarbejde pædagoger og lærere imellem. Alle pædagoger er tilknyttet en årgang, hvor de sammen med lærerne har et tæt samarbejde om børnene.

På Hornbæk Skole og SFO arbejder vi med en kommunal politik om løsningsfokuseret tilgang, og alle indsatser bygger på en relationel og anerkendende tilgang.

Vi er ambitiøse omkring alle elevernes læring og trivsel – også dem, som har brug for en ekstra hjælpende hånd. Vi tør vi gøre tingene på nye måder, og vi er optagede af, hvad der giver mening i den konkrete situation.

Vi vil gerne give eleverne de bedste læringsoplevelser, og vores vision er, at vi sammen vil skabe passende udfordringer for alle, fordi vi ikke mener, at læring foregår i takt. Vi vil også sammen skabe mangfoldige og varierede fællesskaber, fordi vi har som mål, at ingen skal opleve, at de står alene.

Læs mere om vores skole på www.hornbaek-skole.aula.dk. Her er der også link til vores facebookside.

Du er velkommen til at ringe til Hornbæk Skole tlf. 4928 1680 eller til skoleleder Simon Svenstrup på tlf. 2531 1682 for yderligere information eller aftale om besøg på skolen. Vi afholder løbende jobsamtaler, men sidste ansøgningsfrist er fredag den 27. november kl. 12.00. Ansættelse sker pr. 1. januar eller februar 2021.

Stillingen er på fuld tid og lønnes efter overenskomsten med indplacering på relevant grundlønstrin. Hertil ydes eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffe- og børneattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

Du skal sende din ansøgning via kommunens hjemmeside www.helsingor.dk.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk