Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Plejehjemmet Falkenberg søger sygeplejersker

Ansøgningsfrist 15. december 2020, kl. 23:59

Et godt sted at være

Plejehjemmet Falkenberg søger sygeplejersker. Aktuelt er en stilling ledig med kombineret aften- og dagvagter og en stilling med kombineret dag- og mellemvagter.
Se eksempler på vagtrul på Falkenbergs hjemmeside under Ledige stillinger.
Vi søger en sygeplejerske som lige højt vægter at udføre, formidle, udvikle og kvalitetssikre sygeplejen.
Vi tilbyder
En travl og spændende hverdag hvor du har fokus på de gode stunder med beboerne. Alle beboere har brug for, at føle sig set og hørt og derfor inddrager vi beboerne i dagligdagen, lytter til deres ønsker og spørger ”Hvad er vigtigt for dig?”. Beboerne skal som en helt naturlig ting gøre alt det, de kan selv.
En meget grundig introduktion til dit opgavesæt, samt til Falkenberg som helhed. Som ny medarbejder bliver du tilknyttet en kollega fra dit team samt en mentor fra et andet team, som sammen med din teamleder vil guide dig igennem de første måneder.
Løbende faglig kompetenceudvikling.
En arbejdsplads hvor den overvejende stemning er præget af åbenhed, nysgerrighed og humor.
Hvem er vi?
Falkenberg er et kommunalt plejehjem placeret i Apperup/Ålsgårde – uden for lands lov og ret J. Her bor 74 meget forskellige beboere fordelt på 6 boligenheder, og vi er omtrent 100 lige så forskellige medarbejdere. Vi arbejder døgnet rundt, alle 365 dage om året med at sikre den bedst mulige dagligdag for den enkelte beboer.
Medarbejderne i Boligdelen er fordelt i henholdsvis 3 teams med social- og sundhedshjælpere, husassistenter og ufaglærte, der hver især varetager opgaver i 2 boligenheder, og der til et tværgående team der løser sygeplejefaglige opgaver i alle boligdelens 6 enheder. Dette team består udelukkende af social- og sundhedsassistenter samt sygeplejersker, og det er i dette team de ledige stillingerne er placeret. I Team SSA/SPL har vi fokus på at sikre høj kvalitet i løsningen af de sygeplejefaglige opgaver.
Generelt hjælper vi naturligvis hinanden på kryds og tværs med at løse de daglige opgaver som sygepleje, personlig hygiejne, måltider, medicin og meget mere i vores bestræbelse på bedst muligt, at løse kerneopgaven ”at skabe et godt sted at være”. Derfor løses opgaverne selvfølgelig også i tæt samarbejde med beboerne og deres pårørende.
Hvert team har en nærværende leder, der prioriterer og så vidt muligt deltager i den daglig planlægning og mødefora herunder de daglige tavlemøder.
Vi glæder os til at læse din ansøgning.
Arbejdstiden for stillingen med aften- og dagvagter er 30-35 timer/ugen med arbejde hver 4. weekend og for stillingen med dag- og mellemvagter er 35 timer/ugen med arbejde hver 3. weekend.
Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomsten. Hertil eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.
Straffeattest skal du bestille til E-boks og vise den til os hvis/når du kommer til samtale. Straffeattesten indgår i den samlede vurdering.
Vil du vide mere om jobbet, kan du læse om Falkenberg som arbejdsplads, og om de forventninger vi har til dig som ansøger samt nærmere om de aktuelle arbejdsopgaver i funktionsbeskrivelsen for sygeplejersker på www.plejehjemmetfalkenberg.dk. Har du spørgsmål til stillingen kontaktes teamleder Jeannet Winther på telefon 4928 1738.
Samtaler – 1. og 2. samtale afholdes løbende. Indkaldelser til samtale foregår via mail. Ansøgningsfrist er tirsdag den 15. december 2020

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Ændret drift grundet corona-virus
Vær opmærksom på at driften fortsat kan være ændret
Få overblikket over ændringer
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Vision 2030

I 2030 vil vi være en bæredygtig kommune, hvor vi skaber de bedste rammer for, at vi kan leve og udleve det liv, vi ønsker ... sammen.

Vision 2030
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kepo@helsingor.dk