Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Køkkenfaglig medarbejder til Danhostel Helsingør Vandrerhjem

Ansøgningsfrist 01. marts 2019, kl. 23:59

Vi tilbyder gode og fleksible arbejdstider til den rette ansøger som vil hjælpe os med at servicere vores gæster, lejrskoler, grupper over året?

Danhostel Helsingør Vandrerhjem søger en erfaren og fleksibel medarbejder med køkkenfaglig erfaring til en stilling på 37 timer ugentlig i gennemsnit på årsbasis.

Danhostel Helsingør Vandrerhjem er en kommunal institution. Vi betjener hvert år ca.25-30.000 gæster. Vores køkken producerer morgenmad, frokost, aftensmad, konferencemiddage, festmåltider og buffet alt efter behov.

Vi lægger vægt på økologi hvor det giver mening, og har FNs verdensmål med i tankerne når vi planlægger.

Vores hverdag er i dén grad omskiftelig. Vi arbejder efter vores bookingkalender og vi har åbent alle dage, hele året. Vores årshjul giver os flest gæster fra Marts til November. – Dette giver mulighed for at afholde en god vinterferie.

Vores køkken er stort og flot, og med nok Danmarks bedste udsigt.

Alle medarbejdere på vandrerhjemmet er repræsentanter for virksomheden og er vores ansigt udadtil. Vi skal have viden om det lokale område parat således at vi alle kan hjælpe, rådgive og servicere vores gæster.

Vi har ikke uniformer, men vi skal alle være ”pæne og velsoignerede”. I køkkenet benyttes selvfølgelig forstykker og arbejdssko.

Vi foretrækker en ansøger med erfaring, overskud og et godt lokalkendskab.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og i teams, du skal kunne arbejde med kort planlægning og være parat til arbejde morgen, middag og aften med en flexkonto alt efter behov.

Vi søger en medarbejder med køkkenfaglig erfaring der forstår at tænke holde hovedet koldt samtidig med at der er travlt.

 • Du skal, med reference til køkkenchefen, indgå i den daglige drift.

 • Du skal deltage i både planlægning, bestilling og indkøb. - Du skal have kørekort til alm. bil (B)

 • Du skal benytte en PC/computer til registrering af eks.fødevarekontrol og til bestilling af varer.

 • Du skal være villig til at indgå i andre teams på vandrerhjemmet – og eks. Hjælpe i reception eller med rengøring – når det hele spidser til.

 • Du er god til at vurdere hvor meget mad der skal serveres – med øje på at minimere madspild.

 • Det er en fordel hvis du har kostfaglig viden omkring bespisning af børn i alderen 6-14

 • Du har overskud i hverdagen. Vores køkken er et naturligt omdrejningspunkt hvor samtale, planlægning og ”hygge” forekommer løbende…

 • Du har sans for detaljer

 • Du har overblik og er god til at tilrettelægge din dag

 • Arbejdsopgaverne vil desuden være ugentligt rengøring af køkkenet samt vask af tøj m.m.

 • Børneattest og straffeattest indhentes

 

Du er bevidst om at også din tilstedeværelse, engagement og positive indstilling er af stor betydning for os alle. Alt foregår naturligt i et omsorgsfuldt og ligeværdig miljø med plads til forskelligheder.

 

Find selv flere informationer på vores hjemmeside: Danhostelhelsingor.dk eller kontakt Køkkenleder Sanne Linton på Email: skr03@helsingor.dk hvis du har spørgsmål til stillingen.

– Ansøgere er velkomne til at komme besøge vandrerhjemmet efter aftale.I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Poltik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk