Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Administrativ medarbejder

Ansøgningsfrist 19. februar 2019, kl. 23:59

personaleadministrative opgaver inden for social- og sundhedselevområdet

Center for Erhverv, Politik og Organisation søger en administrativ medarbejder til at varetage personaleadministrative opgaver inden for social- og sundhedselevområdet i Helsingør Kommune. Du bliver en del af Personale Service og vil indgå i et personalejuridisk team, hvor der er et højt fagligt niveau, fokus på god service og et stærkt samarbejde.
 

Dine primære opgaver i stillingen er personaleadministrative opgaver inden for social- og sundhedselevområdet i Helsingør Kommune:

  • Personaleadministration af social- og sundhedselever, herunder udfærdigelse af uddannelsesaftaler, rådgivning og registrering af ferie, sygdom og andet fravær, administrative og lettere personalejuridiske opgaver samt deltagelse i omsorgssamtaler med eleverne.
  • Budget og regnskab, herunder månedlig budgetopfølgning og årsregnskab, betaling af regninger og indhente refusion for voksenlærlinge.

  • Deltage i informationsmøder for nye social- og sundhedselever i Helsingør kommune.
     

Om dig
Du har erfaring med erhvervsuddannelsesloven og gerne indenfor social- og sundhedsuddannelserne, personaleadministrative opgaver samt budget og regnskabsopgaver. Du kan selvstændigt varetage rådgivningsopgaver, har gode formidlingsmæssige kompetencer og gode relationer til kollegaer og samarbejdspartnere. Du skal trives med at arbejde i et felt, hvor den faglige kompleksitet er høj og hvor der sjældent er to ens dage. Du bidrager konstruktivt med din viden, erfaring og humor i det daglige samarbejde.

Hvem er vi
Der er 17 medarbejdere i Personale Service, heraf 6 i personalejuridisk team. Personale Service er en afdeling i udvikling og en afdeling med høj trivsel. Alle medarbejdere arbejder tæt sammen og der arbejdes målrettet med videndeling og læring. Travlhed, arbejdsglæde, humor og en uformel omgangstone kendetegner hverdagen.
 

Dit tjenestested vil blive Rådhuset, Stengade 59 i Helsingør. Du kan læse mere om organiseringen og Helsingør Kommune på kommunens hjemmeside: www.helsingorkommune.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Løn- og ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst samt forhandling med den forhandlingsberettigede personaleorganisation.
 

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt leder af Personale Service, Helle Rømer på tlf. 41 86 90 77.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 19. februar 2019 kl. 12.00. Samtalerne vil blive afholdt fredag den 22. februar 2019.
 

 I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Poltik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk