Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Speciallærere og specialpædagoger

Ansøgningsfrist 19. juni 2019, kl. 23:59

LÆRERE og PÆDAGOGER med viden om UNGE med høj sensitivitet.

Helsingør Ungdomsskoles Dagskole, søger flere speciallærere og pædagoger til undervisning og livsparathedsudvikling.

Ungdomsskolens dagskole søger speciallærere og pædagoger med viden og erfaring inden for undervisning af unge i skolevanskeligheder. Undervisningen tager udgangspunkt i særlige tilrettelagte lærings- og undervisningsforløb. Undervisningen kan enten foregå på små hold af 6-11 elever eller i særligt tilrettelagte læringsforløb med enkelt elever. Alle læringsforløb tilrettelægges så eleverne på sigt, kan deltage i holdundervisning med henblik på at gennemføre folkeskoles afgangsprøver i dansk, matematik og engelsk.

Vores elevgruppe er bredt sammensat - de har det til fælles, at de ikke har haft en stabil tilknytning til den almene folkeskole. Vi tilbyder læringsrum til elever med forskellige diagnoser - elever med skolevægring, elever med lange perioder med udeblivelse fra skole, nogle i måneder eller år, elever med angst, elever med depression, elever med sent stillede autisme spektre diagnoser. Elever, der sidder hjemme på deres værelse og ikke deltager i et ungdoms-eller familieliv.

Vi er en afdeling af Ungdomsskolens Dagskole, som blandt andet har en 10.klasse, en modtageklasse for de ældste unge m.m. Eleverne er i alderen 13-17 år. Målet er at hjælpe eleverne videre til en ungdomsuddannelse ved at udvikle deres personlige, faglige og sociale kompetencer frem mod en livsparathed.

 

Vi forventer:

 • Du er ambitiøs, og elsker at arbejde sammen med andre ambitiøse undervisere/pædagoer i teams, som vil gøre alt for eleverne.

 • Du skal være en person med det brede læringsperspektiv, som retningsgiver, i arbejdet med elever mod uddannelsesparathed.

 • Du skal have en solid erfaring med og viden om specialundervisning/behandling.

 • Du skal være dygtig og engageret med hjerte og hjerne - til at hjælpe den unge frem mod uddannelsesparathed og livsduelighed.

 • Du er alternativ, kreativ samtidig med at du er solidt forankret i din faglighed.

 • Du kan indtage et rum og sætte rammerne, så det er tydeligt for de unge.

 • Du kan tænke med i organisationen og bidrage med nye vinkler i udviklingen.

 • Hvis du søger som lærer kan du undervise i mindst ét fag af enten matematik, dansk og engelsk frem mod FP9 og FP10.

 • Du skal kunne indgå i et team af lærere/pædagoger, der både kan håndtere undervisning/behandling som et team og ligeledes kunne undervise en – en.

 • Hvis du søger som pædagog har du værktøjer med dig, som er relevant for udvikling af denne gruppe af unges livsparathed

 

 

Vi tilbyder:

En skoleafdeling med:

 • Unge i alderen 13-17 år, der har brug for at blive mødt og set, der hvor de er, samtidig med klare krav til sprog og adfærd.

 • Tæt forældresamarbejde.

 • En elevgruppe, der er meget blandet i forhold til de livsomstændigheder, de står i.

 • En elevgruppe, der fordrer stor tålmodighed og empatisk opmærksomhed fra lærernes side.

 • En arbejdsplads med høj trivsel og lavt sygefravær.

 • En arbejdsplads, der altid har nye mål og indsatser i støbeskeen.

 • En tilgang til samarbejdet med eleverne, der bygger på deres potentialer - uanset hvor små de er.

 • En pædagogik, der altid tager udgangspunkt i den unge, og hvad der er muligt at åbne i den unges tempo.

Vi arbejder ud fra en løsningsfokuseret tilgang til alle vores opgaver.

Bliver du en del af vores team- vil du - sammen med ledelse og kolleger - være med til at bidrage til udviklingen af Helsingør Kommunes 10.skoleår for unge som har brug for et kombineret i skole- og behandlingstilbud.

Yderligere information:

Er du blevet interesseret er du velkommen til at ringe til Mette Hultgren, daglig pædagogisk leder af Dagskolen på 25311139

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn efter gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og tages referencer fra tidligere arbejdspladser for den person der indstilles til jobbet.

Ansøgningsfrist: 19.juni

Vi afholder ansættelsessamtaler den 21.juni og 2.samtaler den 26.juni.

 

Du kan læse mere på www.ungdomsskolen.comI Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk