Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

BABY BOOM i Familierådgivningen. Vi søger én Socialrådgiver der brænder for arbejdet med børn og unge med funktionsnedsættelser og deres familier og tre socialrådgivere til vores sociale distriktsteams.

Ansøgningsfrist 31. august 2019, kl. 23:59

Socialrådgivere/socialformidlere

Familierådgivningen er en del af Center for Børn, Unge og Familier. Vores målgruppe er børn og unge med særlige behov i alderen 0-23 år, samt deres familier. Familierådgivningen er en ambitiøs afdeling med et høj fagligt niveau, som altid er i gang med spændende udviklingsprocesser. Vi arbejder kontinuerligt og målrettet på, at rådgiverne her, har et så lavt sags tal, som det er muligt og dermed har bedre tid til opfølgning på de igangværende foranstaltninger og processer i øvrigt. Vi tilpasser løbende vores interne tilbud så de passer til de behov der er hos vores borgere men også hvad der efterspørges politisk.

 

Vi er en forholdsvis ung afdeling, gode til at tage imod nye kolleger og det er meget vigtigt for os, at have et godt arbejdsmiljø

 

Alle vores indsatser skal rettes mod den hele familie, fordi vi betragter familierne som et sammenhængende system, der indbyrdes er afhængige af hinanden og påvirker hinanden. Vi skal støtte familierne på en måde, så de selv kan tage vare på deres familieliv med trivsel og udvikling, for alle familiens medlemmer. Vores mål er, at familierne bliver uafhængige af det offentlige støttesystem og derigennem oplever et selvværd og en stolthed.

I Familierådgivningen er vi meget optaget af en fælles udviklingsproces, hvor vi ud over at udføre vores myndighedsopgaver også arbejder på i netværksmøderne, at være den meningsskabende facilitator og proceskonsulent med metodisk afsæt i den løsningsfokuserede tilgang (LØFT)

 

Familierådgivningen er opdelt i fire distriktsteams, en modtageenhed og et handicapteam.

Ledelsen i familierådgivningen er delt, således at vi har en område leder, to daglige ledere og en socialfaglig konsulent.

 

Distriktsteamsne modtager sager fra modtageenheden, når der er truffet afgørelse om § 50. De udarbejder undersøgelser, holder partshøring på underretninger i egne sager, udarbejder handleplaner samt iværksættelse og opfølgning på foranstaltninger både i forebyggelses- og anbringelsessager samt meget mere.

 

Handicapteamet laver det samme som ovenstående men yder også rådgivning og behandling af ansøgninger om § 41, 42 og 84. Handicapteamet målgruppeafklarer selv deres sager.

 

 

For at komme i betragtning skal du være uddannet socialrådgiver.

 • interesse i at arbejde ud fra en løsningsfokuseret tilgang/løft

 • Til stillingen i handicapteamet, skal du have interesse i at arbejde med familier med handicappede og alvorligt syge børn

 • Du skal kunne arbejde systematisk og selvstændigt

 • Være god til både skriftlig og mundtlig formidling

 • Indstillet på teamarbejde og et arbejde tværfagligt

 • Kunne navigere i et travlt og til tider hektisk miljø

 • Være med til at bidrage til et godt arbejdsmiljø

   

  Vi tilbyder:

 • Et udfordrende job med alsidige og spændende arbejdsopgaver

 • Engagerede, hjælpsomme, sjove og kompetente kollegaer

 • Supervision og faglig sparring.

 • Gode rammer med mulighed for faglig og personlig udvikling

 • Fleksibel arbejdstid

 • Faglige fællesskaber

   

   

  Som medarbejder i Center for Børn Unge og Familie, har du mulighed for at være med i vores fitnesscenter og vores kunstklub. Derudover har vi vores fælleskommunale velfærdsudvalg med mange forskellige tilbud herunder leje af sommerhuse. Der er også mulighed for at melde sig ind i motionsforening MK70 der tilbyder forskellige sportsgrene.

   

  Løn og ansættelsesvilkår

  Alle stillingerne er 37 timer pr. uge.

  Løn efter overenskomst og ny løn.

   

  Hvis du vil vide mere:

  Kan info indhentes hos Familierådgivningens faglige leder Lene-Line Stentoft på 2531 3157 lls43@helsingor.dk, ,

  eller på kommunens hjemmeside www.helsingorkommune.dk

   

  Ansøgningsfrist: Vi ansætter løbende, når vi finder egnede kandidater til stillingerne. Så hvis du vil tages i betragtning skal du søge snarest muligt og senest den 31.8.2019.

   

  Ansøgningen sendes via e-rekruttering ved at trykke ¨send¨ herunder.I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk