Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

lærer til elever med generelle indlæringsvanskeligheder.

Ansøgningsfrist 22. august 2019, kl. 23:59

Kom og vær med!

Genopslag.

Da en af vores kolleger har fået nyt arbejde, søger vi en lærer til en fast stilling på 80% beskæftigelse pr. 1. oktober 2019 eller før.

 

K-gruppen er et gruppetilbud for elever med behov for vidtgående specialundervisning, hvor der lægges vægt på at tilknytningen til egen klasse opretholdes. Eleverne har derfor individuelle skemaer, forskellige timetal i K-gruppen og tilbydes i nogen tilfælde specialpædagogisk bistand i egne klasser. Der visiteres elever til K-gruppen fra 0. til 6. årgang. Teamet i K-gruppen består ud over dig af én lærer og én pædagog, som samarbejder tæt og opsøgende med skolens øvrige personale.

Kvalifikationer:

  • Du har et solidt kendskab til folkeskolens almindelige fag, især dansk og/eller matematik, og du kan omsætte din viden til konkret og praktisk undervisning
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med specialpædagogik
  • Du er nytænkende og vant til at arbejde i et stort differentieringsspænd
  • Du er fleksibel, struktureret og kan bevare overblikket
  • Du er tydelig, rummelig og kan skabe et trygt læringsrum
  • Du kan arbejde med fællesskabet samtidig med, at du har øje for hvert enkelt barns lærings- og deltagelsesmuligheder
  • Du har en anderkendende og respektfuld tilgang til både elever, forældre og kolleger.

 

Skolerne i Snekkersten ligger i et spændende og mangfoldigt skoledistrikt med strand, skov og by inden for gåafstand. Borupgårdskolen, hvor K-gruppen hører hjemme, huser vores 0.-6. afdeling og ligger 5 minutter fra Snekkersten station.

K-gruppen er et veletableret gruppetilbud, hvor vi vægter udvikling og nytænkning højt og hvor vi håber at få føjet nye kompetencer til vores lille team.

Ydermere tilbyder vi arbejdstider med mulighed for fleksibilitet, personlige arbejdspladser til samtlige medarbejdere, kantine samt frugt- og morgenmadsordning.
 

Ansættelse er pr.1.10.19 eller før. Ansøgningsfrist den 22.8.19. Der er 1. samtalerunde den 26.8.19 og 2. samtalerunde den 28.8.19. Anden samtale vil tage udgangspunkt i en case.

Har vores opslag vakt din nysgerrighed, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ane Bonnesen på tlf. 25313510.

Vi forventer, at du læser mere om vores skole på vores facebookside Skolerne i Snekkersten eller på vores hjemmeside www.skolerne-i-snekkersten.dk

Vi glæder os til at høre fra dig og viser dig gerne K-gruppen, hvis du kommer på besøg.

 

Ansøgningen skal sendes elektronisk via Signaturs portal.

 I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk