Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Sygeplejerske til midlertidige døgnrehabiliteringspladser

Ansøgningsfrist 26. august 2019, kl. 23:59

Sygeplejerske, der mestrer både overblik, omsorg og høj kompleksitet, søges til rehabiliteringscenter i Snekkersten

På Helsingør Rehabiliterings-og Træningscenter (HRT) søger vi en sygeplejerske til de midlertidige døgnrehabiliteringspladser.

Vi arbejder med kortere generiske forløb af ca. 5 ugers varighed i gennemsnit.

Målgruppen spænder meget bredt fra medicinske, neurologiske og (ortopæd-)kirurgiske borgere, til borgere med psykosociale problemstillinger ligesom vi også varetager terminale forløb.

Sygepleje- og træningspersonale er integreret i afdelingerne, hvilket har betydet en meget positiv optimering af det tværfaglige samarbejde. For at være en kompetent medspiller i dette samarbejde, er det vigtigt at de monofaglige kompetencer er solide.

Som sygeplejerske på HRT vil dine arbejdsopgaver tage afsæt i behovet for sygeplejerskekompetencer i det enkelte borgerforløb.

Opgaverne kan være: Sygeplejefaglig udredninger, tværfaglige modtagelser, udførelse af kompleks pleje og sygepleje, sparring med plejepersonalet og de øvrige sygeplejersker, sikre koordinering og samarbejde med mange forskellige aktører omkring borgeren, varetage den medicinske behandling, sikre kvalitet i dokumentationen (vi anvender Nexus).

Vi søger derfor sygeplejersker der:

  • Er i stand til at udøve klinisk beslutningstagen og tager det kliniske lederskab på sig.
  • Fagligt har kompetencer til at varetage det sygeplejefaglige ansvar for borgere med høj co-morbiditet, og som også trives med at yde helhedspleje
  • Personligt har kompetencer til at indgå i mange samarbejdsrelationer, men som også kan arbejde selvstændigt og træffe beslutninger i akutte situationer
  • Bidrager til det gode kollegaskab

Hvad er vi optaget af lige nu?

Vi har i forsommeren ansat en farmakonom, som et led i et kvalitetsløft for patientsikkerheden omkring medicinhåndteringen. Vi står desuden for at skulle i gang med I Sikre Hænder, medicinpakken.

Vi flytter i 2021 til nybygget Sundhedshus sammen med andre kommunale og regionale samarbejdspartnere.

Praktisk:

Arbejdstid 34-37 timer ugentligt og weekendvagt hver 4. uge. Overvejende dagvagter.

Ansøgningsfrist mandag d. 26. august. Ansættelsessamtaler 28.-30. august. Spørgsmål til stillingen kan rettes til afdelingsleder Søs Nehring 41 86 93 61.I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk