Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Børnehuset Sommerlyst søger pædagog m/k

Ansøgningsfrist 27. august 2019, kl. 23:59

Er du vores nye pædagog?

Børnehuset Sommerlyst søger pædagog m/k til børnehaven 35 t. pr. 1.10.2019.

Sommerlyst er et dagtilbud med en vuggestue og en børnehave med plads til i alt 70 børn. Vi ligger tæt på Helsingør centrum og det benytter vi os af i forhold til skov, strand og kulturelle tilbud.

Vuggestuen og børnehaven er opdelt i grupper, hvor der er tilknyttet faste pædagoger og medhjælpere. Ud over de årlige traditioner arbejder vi med fælles temaer.

Den ledige stilling er pt i børnehaven. Vi søger en pædagog, som har erfaring med at arbejde med børn i dagtilbud. Pt er stillingen i gruppen med de ældste børn, hvor fokus er at udvikle de sociale kompetencer frem til SFO start. Din nærmeste kollega er en erfaren pædagog, som du skal dele kontaktpædagogrollen med. I skal samarbejde om børnegruppen i fht. planlægning, udførelse og evaluering af den daglige pædagogiske praksis.

Sommerlyst har brug for en pædagog, der vil være med til at udvikle det faglige niveau og som er indstillet på at arbejde med ”Den styrkede pædagogiske læreplan”. Det er grundlæggende nødvendigt med glæde, engagement, stabilitet, tydelig kommunikation og refleksion, for at kunne samarbejde med forskellige kollegaer om det faglige fokus. Vi er i en proces, hvor vi skal bruge supervision som en del af vores faglige udvikling.

Hvis du ikke allerede har en praktikvejlederuddannelse, skal du være indstillet på at gennemgå denne og indgå i en rotationsordning med dine kollegaer og modtage pædagogstuderende.

Løn –og ansættelsesvilkår: Ansættelse sker efter gældende overenskomst og kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: Tirsdag d.27.8.2019. Samtaler: Onsdag d.28.8 og Torsdag d.29.8.2019, hvor det forventes, at du kan deltage i en samtale.

Ring, for yderligere information eller en rundvisning til

Leder: Lone Hauge Pedersen: 25311094

Børnehuset Sommerlyst

Allégade 25, 3000 Helsingør

 I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk