Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Engagerede SSA’ere søges til skærmet enhed på Plejehjemmet Grønnehaven

Ansøgningsfrist 25. august 2019, kl. 23:59

Vi søger 2 nye Social- og sundhedsassistenter i henholdsvis aften- og dagvagt med arbejde hver anden weekend.

Har du interesse for at passe og yde omsorg til bl.a. borgere med demens, vil du gerne være med til at præge udviklingen på din arbejdsplads og gå hjem med en følelse af, at have gjort dit arbejde tilfredsstillende, så kunne jobbet hos os måske være interessant for dig.

 

Vi har aktuelt 2 ledige stillinger i den skærmede enhed. Stillingerne er på henholdsvis 28 og 35 timer eller efter aftale. Vi arbejder i faste rul med fri hver 2. weekend. I den ene stilling vil det indgå at være praktikvejleder, så hvis du brænder for dette er det også en mulighed.
 

Grønnehaven er et stort, moderne og lækkert plejehjem med 115 boliger og ca. 180 ansatte. 36 af boligerne ligger i vores skærmede enhed, og det er her vi søger to social- og sundhedsassistenter. Her bor borgere med forskellige demenssygdomme, hjerneskader og andre der har behov for små enheder. Vi tager i vores arbejde udgangspunkt i Tom Kitwoods teori.

 

 

På Grønnehaven bliver du en del af en arbejdsplads med dygtige kollegaer, som gerne vil gå et ekstra skridt for hinanden og for vores beboere. Vi værdsætter den gode arbejdsplads, hvor trivsel er i højsædet.
En arbejdsplads hvor både medarbejdere og ledelse vægter kvalitet, faglighed og kompetenceudvikling højt.

 

Vi tager udgangspunkt i den rehabiliterende tænkning, hvor den enkelte beboers kompetencer og styrker bringes i spil. Beboeren støttes i at tage ansvar for egen situation her og nu og i fremtiden.

 

Vi lægger stor vægt på at opbygge en god relation til beboerne og har derfor fokus på at møde alle med en respektfuld og ligeværdig kommunikation, samt opretholde en god livskvalitet og indflydelse på eget liv.

 

Hvem er du?

Du skal brænde for arbejdet med ældre mennesker. Du skal have mod til at udfordre dig selv, og mod til at indgå i et åbent og ærligt samarbejde med dine kollegaer. Vi sætter pris på, at du har en god humor. Uanset om du er erfaren eller nyuddannet, praktikvejleder eller ej, er du velkommen til at søge.

Som SSA på Grønnehaven vil dine opgaver bl.a. være:

 

 • Pleje- og omsorg af vores beboere.

 • Medicinadministration og dosering med dertil hørende arbejde i FMK.

 • Dokumentation i Nexus.

 • Kontakt til læge og andre tværfaglige samarbejdspartnere.

 • Oplæring af nye medarbejdere.

   

   

   

  Hvad kan vi tilbyde?
  Du tilbydes et fagligt udfordrende arbejde, som du får mulighed for at fordybe dig i.

  Vi bestræber os hele tiden på, at blive endnu bedre til at skabe de bedste rammer for vores beboere i hverdagen. Vi anvender Marte Meo, og faglig sparring til plejeforløb og kompetenceudvikling.

  Grønnehaven arbejder struktureret med kompetenceudvikling til alle medarbejdere, og tilbyder undervisning i nænsom nødværge, forflytning, demens m.m.

   

   

  Det praktiske:
  Stillingerne ønskes besat den 1.10.19 eller efter aftale.

  Ansøgningsfristen er den 25.8.19 Vi modtager udelukkende elektroniske ansøgninger via Helsingør Kommunes hjemmeside www.helsingor.dk.

  Der vil blive indkaldt til samtaler løbende.

  Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos

  afsnitsleder Birgitte Woer på tlf.: 25312355  Der kan rekvireres stillingsbeskrivelse hos administrativ medarbejder på tlf.: 49 28 23 53. Du er også velkommen til at komme og besøge os.

   

  Skriv dit livs bedste ansøgning om, hvordan du kan berige Grønnehaven fagligt og menneskeligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

   I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk