Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Contract manager til SSI/ Helsingør Kommune

Ansøgningsfrist 22. september 2019, kl. 23:59

Du er knivskarp på økonomi og forhandling, og kan styre kontrakter!

 • Vi håber, at kunne byde dig velkommen til Helsingør Kommune. Vi har en rigtig spændende stilling ledig, og du får mulighed for at blive en del af en god arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og ikke langt til vand, natur og kultur. Vi går på arbejde for at gøre en forskel – sammen med borgerne.

Når du bliver ansat hos os, møder du ind hver morgen på Prøvestenen i Helsingør. Du kommer til at arbejde i Center for Særlig Social Indsats, som kort beskrevet samarbejder med voksne med nedsat fysisk funktionsevne, voksne med nedsat psykisk funktionsevne samt voksne med særlige sociale problemer. I Center for Særlige Social Indsats er vi cirka 350 medarbejdere. Vi består af en myndighedsafdeling og af en række interne kommunale socialpædagogiske tilbud, men vi køber også en stor andel af vores tilbud ude hos eksterne leverandører.

Du kommer til at sidde på et moderne og professionelt indrettet storrumskontor, hvor du kan kigge på 34 kollegaer (Centerchef, leder, koordinator, rådgivere, stab og administration). Du kommer til at samarbejde med alle funktioner, herunder vores Udbudsservice og Økonomicenter, men dit organisatoriske tilhørsforhold bliver i Staben, hvor nærmeste leder er Centerchefen.

Dine kollegaer er energiske, målrettede, fokuserede og dygtige. De har travlt, men der hersker en god tone og omgangsform. Vi kan godt lide vores arbejde og hinanden.

Vi har ikke tidligere haft en Contract Manager, men har behov for én! Rådgiverne i myndighedsafdelingen bruger for meget tid på enkeltkøb af tilbud til borgerne og vi vurderer, at vi kan købe billigere ind – og samtidig sikre den gode kvalitet hos vores eksterne leverandører.

Dine primære opgaver:

 • Genforhandle og fokusere på værdiudnyttelse af alle eksisterende kontrakter

 • Godkende og opdyrke nye tilbud/kontrakter

 • Samarbejde med Helsingør Kommunes udbudsservice

 • Arbejde tæt sammen med Helsingør Kommunes økonomifunktion

 • Samarbejde med rådgiverne ift. de faktiske behov for eksterne tilbud til borgerne

 • Optimere arbejdsgange omkring visitering til eksterne tilbud

 • Styre kontraktøkonomien løbende og sikre betydelige effektiviseringer og besparelser

Da funktionen er ny, skal du desuden være med til at oprette database mv.

Det forventer vi af dig:

 • Dokumenteret erfaring med kontraktstyring samt økonomistyring

 • Gode forhandlingskompetencer

 • Gerne erfaring med vores område, eller fagbeslægtede områder

 • Systematik og struktur

 • Stærk på formidling

 • Omgængelighed

   

Bemærk, at vi ikke efterspørger en specifik uddannelsesbaggrund.

Stillingen er en fuldtidsstilling og vi ønsker, at du starter senest 1. november 2019. Aflønning vil ske efter gældende overenskomst. Ansøgningsfrist senest d. 23. september 2019 kl. 9.00. Ansættelsessamtaler vil finde sted onsdag, torsdag og fredag i uge 39.

Er du nysgerrig og har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Centerchef Pernille Madsen på 25312198I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk