Ledige job

Find dit drømmejob i Helsingør Kommune.

Besked om ledige job

Tilmeld dig Helsingør Kommunes jobagent. Du modtager automatisk en e-mail, når der kommer nye ledige stillinger.

Jeg ønsker at tilmelde mig jobagenten

Ssh og ssa til Hjemmeplejens interne vikarkorps

Ansøgningsfrist 26. september 2019, kl. 23:59

Hjemmeplejen

Helsingør Kommunes Hjemmepleje søger SSH og SSA medarbejdere til vores interne vikarkorps

Vores Interne vikarkorps har været en stor succes! Vi udvider korpset og søger derfor uddannede social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. Sætter du pris på en varieret arbejdsdag med vekslende distriktstilknytning og medbestemmelse på egen arbejdstid, så er det måske lige dig vi søger?

Korpset har fast base i Hjemmeplejehuset på Klostermosevej, med egen leder og koordinator. Korpset er bemandet med uddannet personale – social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere.

 

Om jobbet:

Du arbejder i borgernes hjem og skal støtte, motivere og samarbejde med borgerne om at løse plejeopgaver og praktiske opgaver som oprydning, bad, varme og servere mad samt smøre snitter.

Hvis du er uddannet social- og sundhedsassistent vil opgavesættet primært bestå af sundhedslovsydelser, som fx sårpleje, medicindosering, kompressionsbehandling mv.

Rengøring varetages primært af vores servicemedarbejdere.

Du er tilknyttet hele hjemmeplejen og får dermed kendskab til alle 3 distrikters medarbejdere og borgere. Du vil skulle transportere dig både i bil og på cykel. Du møder af og til direkte hos borgerne fra vagtens start. Du får en smartphone, hvor du kan tilgå din køreliste og borgerjournal (Nexus), som du skal dokumentere i.

Du deltager dagligt på tavlemøder, hvor vi arbejder målrettet med tidlig opsporing og har fokus på at forebygge indlæggelser.

 

Vi forventer:

  • At du kan arbejde selvstændigt, er god til at omstille dig, er fleksibel og imødekommende samt er godt hjemme i din faglighed

  • At du er god til at skabe relationer og sætter pris på den daglige borgerkontakt

  • At du kan prioritere og planlægge arbejdet og trives med at komme i mange forskellige hjem

  • At du arbejder rehabiliterende og kan motivere og støtte borgeren, så borgerens trivsel og funktionsevne bibeholdes eller øges

  • At du har en positiv og løsningsorienteret tilgang til opgaverne hos borgerne og i samarbejdet med dine kollegaer.

     

Om os:

Hjemmeplejen i Helsingør Kommune er en stor arbejdsplads med omkring 500 dygtige medarbejdere, som er organiseret i 3 distrikter, et Akutteam og en samlet koordination og planlægning. Vi betjener ca. 2000 borgere i alle aldre og arbejder hver dag ud fra vores vision ”At skabe fremtidens Hjemmepleje gennem sammenhæng og udvikling”.

Vi har fælles base i Hjemmeplejehuset på Klostermosevej 101 og vi er i fuld gang med at indføre nye arbejdsgange og lære det nye fællesskab at kende.

Arbejdstid:

Du ansættes på 30-37 timer ugentlig og tilrettelægger selv din arbejdstid fordelt på dag, aften og weekends med udgangspunkt i driften. Vagterne aftales løbende 8 uger forud i en normperiode på 16 uger.

Du aflønnes efter FOA overenskomst med et tillæg for funktion i vikarkorpset.

Ansøgningsfrist: 26.09.19

Samtaler afholdes den 04.10.19

 

Vil du vide mere, så kontakt distriktsleder Mette Bjerre Christensen på telefon 25311365 eller rekrutterings og fastholdelseskoordinator Jette Thomsen på telefon 25311458.

 

Ved ansættelse fremvises straffeattest.

 

 

 

 I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Søg jobbet
Få overblik over andre job i Helsingør

Find andre job i Helsingør og få overblik over jobmarkedet i og omkring Helsingør by.

Søg andre ledige job
Vision 2020

I Vision 2020 er Helsingør Kommune blandt andet kendt som Nordsjællands mest attraktive bosætningskommune for familier og en kommune med gode vilkår for at drive virksomhed.

Vision 2020
Mød medarbejderne

Mød nogle af Helsingør Kommunes medarbejdere, som fortæller om deres dagligdag og om, hvorfor de er glade for at arbejde her.

Se filmen med medarbejderen Annette Thomsen

Mød medarbejderne
Den fælles vej mod visionens mål

"Vores Vej" er et dokument, der samler alle kommunens politikker og fortæller, hvordan Helsingør Kommune vil indfri visionen.

Vores vej
Job og uddannelse i Helsingør Kommune

Bliv klogere på dine muligheder for elevpladser, praktik og uddannelse i Helsingør Kommune.

Gå til Job og uddannelse
Find din drømmebolig

Flyt til Helsingør. Gør drømmen om et liv tæt på skov og strand til virkelighed. Det er billigere, end du tror. Få et overblik over alle de boliger, der er til salg i Helsingør Kommune.

Find boliger i Helsingør Kommune

Center for Erhverv, Politik og Organisation

Stengade 59
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: epo@helsingor.dk