Kronborgstafetten i Helsingør

Kronborgstafetten er Helsingørs svar på DHL-stafetten i Fælledparken. Stafetten så dagens lys første gang i juni 2014. I 2017 er løbet den 1. juni.

Kronborgstafetten samler byen. Stafetten er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor erhvervsliv, kommune, detailhandel m.fl. står sammen om at stable et fælles sportsligt - og socialt arrangement på benene. I 2017 finder Kronborgstafetten sted torsdag den 1. juni.

Om Kronborgstafetten

Fra stævnepladsen på Kulturhavnen Kronborg kan deltagere vælge at løbe eller gå ud på to forskellige ruter. Den klassiske tur omkring Kronborg Slot med udsigt til Øresund, Helsingør Kulturhavn og Helsingørs gamle by. Eller den maritime tur i retning mod Nordhavnen, omkring Øresundsakvariet og den nye promenade. Begge ruter er 2 km lange. Målstregen og startlinjen ligger på pladsen foran Kulturværftet og M/S museet for Søfart. Stafetten starter kl. 18.00 og slutter kl. 19.30. Herefter er der spisning og hygge til kl. 22.00. 

Alle hold starter fælles og løber i 90 minutter. Holdets deltagere skiftes til at løbe en omgang, og holdets samlede antal omgange registreres. Depechen overdrages til en holddeltager i skiftezonen på stævnepladsen. Det er helt frivilligt hvordan I fordeler turene på holdet og om holddeltagere løber flere omgange end andre. Hver omgang tilbagelægges på en rute efter eget valg - stafetten skal blot hele tiden være i fart.

Få mere at vide om Kronborgstafetten og tilmeld dig

Følg kronborgstafetten på facebookCenter for Kultur og Turisme, Idræt og Medborgerskab

Stengade 72
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: kumit@helsingor.dk