Lej en mobilscene

Helsingør Kommunes mobilscene kan lejes af alle til offentlige kulturelle arrangementer og opsættes på offentlige arealer med tilladelse fra kommunen.

Hvis du vil leje mobilscenen, skal du kontakte Produktionsskolen Sundet, som tager sig af det praktiske (booking, formidling til kommunen og opsætning/nedtagning m.m.) Det er ikke muligt at leje mobilscenen til privat brug.

Se kalenderen om Mobilscenen er ledig

 Lav en forespørgsel på leje af mobilscenen

Helsingør Kommune behandler ansøgningen i samarbejde med Produktionsskolen Sundet. Mobilscenen kan lejes i perioden april - oktober og scenen skal bookes minimum 10 dage før den ønskede lejedato. Ved booking oplyses navn på ansøger, adresse, tidspunkt, beskrivelse af arrangementet samt en tegning over den ønskede placering af mobilscenen.

Forslag til placering af mobilscenen

Pris

Lejen for scenen er 4.000 kr. plus moms, inklusiv transport, opsætning/nedtagning pr. gang.

Størrelse

Mobilscenen er 7,5 meter lang og ca. 5 meter i dybden. Se tegningerne.

Se tegning af mobilscenen

Lejers ansvar

Lejer sørger selv for at få de nødvendige tilladelser til holde sit udendørs arrangement og opsætte en mobilscene. Lejer har ansvaret for mobilscenen i lejeperioden - også ansvar for tyveri eller hærværk. Bemærk at foreningers/klubbers normale forsikring sjældent dækker, når det handler om leje.

 

FGU Øresund

Fabriksvej 32
3000 Helsingør
Telefon: 49 25 51 50
E-mail: post@ps-sundet.dk