Frivillig i naturen

Det er en stor oplevelse og berigende at være ude og gøre noget aktivt i forhold til naturen, alene eller sammen med andre.

Du kan være frivillig på mange måder i naturen:

Du kan registrere arter

Du kan lave praktisk naturpleje

  • Fx er der et fællesskab "Frivillig i Færgevejskilen", som både laver praktisk naturpleje, planlægger stier og laver information m.m. indenfor fredningen Færgevejskilens rammer med økonomisk hjælp fra Helsingør Kommune. En del af fællesskabet er "Meulenborgskovens venner". Du kan læse mere på fællesskabets egen facebookside. Du er meget velkommen til at deltage i fællesskabet. Kontakt: Bente Nielsen, som er en lokal frivillig fra fællesskabet, eller send en besked via facebooksiden og få svar fra Bente Nielsen herfra, hvis du selv har en facebookside.

Starte et nyt fællesskab

  • Hvis du har lyst til at starte et nyt fællesskab med praktisk naturpleje, kogræsserlaug eller andre initiativer i naturen, er du velkommen til at henvende dig til Center for By, Land og Vand via mail eller ringe til centret på 49 28 28 28.

Der er også andre frivillige naturplejegrupper i Helsingør Kommune, som kommunen kender til, men ikke har en andel i. Spørg, hvis du er interesseret.


Frivillig i Færgevejskilen

Kontakt Bente Nielsen, som er en lokal frivillig fra fællesskabet, eller send en besked via facebooksiden - tryk på linket herunder.

Frivillig i Færgevejskilen

Center for By, Land og Vand

Prøvestensvej 52
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: blv@helsingor.dk