Skolen i Bymidten

Skolen i Bymidten – Lukning af Lundegade er flyttet til 28. november

Vi afslutter spunsningen på den gamle biblioteksgrund i denne uge, men spunsningsmaskinen bliver først hentet den 28. november.
Da vi skal have en stor blokvogn ind fra Lundegade for, at afhente spunsningsmaskinen betyder det, at vi må afspærre en stor del af Lundegade for trafik og parkering.

Lundegade afspærres fra Sct Annagade ved Claessensvej og frem til indkørslen ved parkeringspladsen på hjørnet af Lundegade og Kronborgvej i tidsrummet 08:00 til 15:00.

Blokvognen, der skal transportere rambukmaskinen kører ind ad Esrumvej, Gefionsvej, Gl. Hellebækvej og Claessensvej, hvorefter den drejer ud mod Lappen og bakker ind ad Lundegade.
Blokvognen vil køre retur samme vej som den kom ind til byggepladsen.
Ovenstående er godkendt af politiet og kommunens vejmyndighed.
Er der spørgsmål til ovenstående kan projektleder Jan krog Islin kontaktes på telefon 2534 2437 eller jki11@helsingor.dk

Skolen i Bymidten – Delvis lukning af parkeringsarealet på Kampfeldtgrunden

I forbindelse med, at der skal udføres seks jordboringer på en del af arealet på Kampfeldtgrunden, vil en mindre del af parkeringspladsen blive afspærret fra den 10. november.
Afspærringen forventes af værre gældende frem til udgangen af november måned.
Ovenstående er godkendt af kommunens vejmyndighed.
Er der spørgsmål til ovenstående kan projektleder Jan krog Islin kontaktes på telefon 2534 2437 eller jki11@helsingor.dk


Første spadestik
Første spadestik

Første spadestik
Fredag den 15. september tog borgmester Benedikte Kiær, sammen med udvalgsformanden for Børne- og ungeudvalget Christian Holm Donatzty og 10 elever fra alle årgangene på skolen, det
første spadestik til den nye hal. 800 skoleelever, personale og naboer, fyldte godt op på grunden hvor det gamle bibliotek tidligere lå.

Pas på lastbilerne
Pas på lastbilerne

Tusind elever lærer om farlige lastbiler

Den 31. august og 1. september bliver 1.000 elever fra Skolen i Bymidten klogere på lastbiler – Og især hvordan man kan undgå dem. Se video her