Nedrivning af det gamle bibliotek

Helsingør Kommune river det gamle bibliotek på Marienlyst Allé ned og genbruger materialerne til en midlertidig parkeringsplads på Kampfeltgrunden.

I uge 7 påbegynder Helsingør Kommune nedrivningen af det gamle bibliotek på Marienlyst Allé.

Vi forventer at arbejde på nedrivningen i cirka fire uger. Der vil i denne periode ikke kunne undgås støjende arbejde, men entreprenøren vil selvfølgelig overholde Helsingør Kommunes forskrifter for støjende bygge- og anlægsarbejder.

Der vil blive arbejdet alle hverdage i tidsrummet 07:00 til 18:00.

Mens nedrivningen står på, vil der være færre parkeringspladser ved det gamle bibliotek. Specielt fordi vi samtidig er i gang med en større vinduesudskiftning på Byskolen.

Byggematerialer genbruges

Da de nedrevne byggematerialer skal genbruges som underlag for en midlertidig parkeringsplads på Kampfeltgrunden, vil disse materialer blive liggende på biblioteksgrunden, indtil de fornødne tilladelser til etableringen af parkeringspladsen er givet.

Herefter vil disse materialer blive nedknust og udlagt på Kampfeltgrunden. Vi forventer, at nedknusningen vil finde sted i maj over fire-fem hverdage.

Skulle der være spørgsmål til ovenstående, kan de rettes til projektleder Jan Krog Islin, Center for Økonomi og Ejendomme.

Kontakt Jan Krog Islin

Se forskrifterne for støjende bygge- og anlægsarbejder