Kom med i Helsingørs grønne netværk

Mere end 40 lokale virksomheder er eller har været med i GoGreen-netværket.

Er du med i GoGreen Helsingør, er du med i et netværk, hvor sparring, networking og vidensdeling er fællesnævner for din grønne udvikling. Du kan deltage i events, for eksempel afholder GoGreen otte årlige netværksmøder i København og Århus, og du har mulighed for at dele din viden gennem GoGreens blog. Netværket bistår med at markedsføre din virksomhed, bl.a. på GoGreen Danmark og på deres app ’GoGreen Guide’.

Se om din virksomhed lever op til bæredygtighedskriterierne på GoGreens hjemmeside, hvor du også kan tilmelde din virksomhed.

Se bæredygtighedskriterierne hos GoGreen

Se medlemsfordele hos GoGreen

I 2016 blev netværket GoGreen Helsingør etableret på initiativ af Klimasekretariatet i Helsingør Kommune. GoGreen Helsingør er en del af GoGreen Danmark. Mere end 40 virksomheder inden for handel og håndværk i Helsingør Kommune har været eller er med i netværket, som ledes af en uafhængig konsulent. Der er i dag over 170 virksomheder, NGO’er, interesseorganisationer og kommuner med i netværket. Målet er at gøre bæredygtighed til en god forretning og gøre det nemmere for forbrugerne at finde de virksomheder, der tager ansvar for miljø og mennesker.

Du kan tilmelde din virksomhed på GoGreen Danmarks hjemmeside