Giv et tip

Hjælp med at holde Helsingør Kommune pæn og ren ved at give et tip om fx fyldte skraldespande eller huller i vejen.

Anmeld huller i vejen, fyldte eller ødelagte skraldespande og beplantning, som er til fare for trafikken.

Giv et tip 

Med hjemmesiden Citizen kan du anmelde huller i vejen, vippende fortovsfliser, fyldte eller ødelagte skraldespande, beplantning der er til gene for færdslen og meget mere.

Citizen

Det er Nordsjællands Park og Vej, der gennemgår og behandler alle tip og prioriterer dem i forhold til de øvrige opgaver.

Giv et tip app-en er lukket pr. 1/4-23 og kan ikke længere bruges til indmelding hos Nordsjællands Park og Vej (NSPV). Det forventes, at en ny version af Giv et tip app’en er tilgængelig i løbet af efteråret 2023.
I forbindelse med IT-konvertering til nyt system har der desværre været store udfordringer, og NSPV har derfor ikke haft mulighed for at tilgå tips fra før 1. april 2023. NSPV beklager ulejligheden og henviser til at indmelde i deres nye system Citizen.

Vejledning for brug af Giv et tip

Det er vigtigt, at dine tip placeres så præcist som muligt på kortet. Samtidig er det vigtigt, at du får lagt et billede på dit tip, der så godt som muligt illustrerer problemet.

Vi gennemgår alle tip og prioriterer dem i forhold til de øvrige opgaver. Du får ikke direkte svar, men du kan følge med i status på alle tip.

Giv et tip - via hjemmesiden

Center for By, Land og Vand

Stengade 59 
3000 Helsingør
Telefon: 49 28 28 28
E-mail: blv@helsingor.dk - Skriv ikke følsomme personoplysninger, da din henvendelse kan blive offentligt tilgængelig.